RITA ORA MEGA PROVOCIRA ILI JE MEGA NEZNALICA? Albanska pevačica novom izjavom o Kosovu za američke medije šokirala sve! (VIDEO)

RITA ORA MEGA PROVOCIRA ILI JE MEGA NEZNALICA? Albanska pevačica novom izjavom o Kosovu za američke medije šokirala sve! (VIDEO)

Rita Ora, albanska pevačica, još jednom je pokazala svoje “briljantno” nepoznavanje geopolitičkih uslova i istorije Balkana.

Fotografija Rite Ora: PRINTSCREEN/TIKTOK Kontroverzna albansko-američka pevačica gostovala je u američkom podcastu “Dear Media”, ali Rita Ora nije baš stekla veliku slavu zbog uloga koje je igrala na TikToku.

Kosovo je mesto gde sam ja rođen. U Albaniji, sve u svemu, to je trenutno Kosovo, a za Albaniju je bilo važno. Pevačica je tada rekla: “Onda sam se preselila u London kada sam imala godinu dana…” Njena izjava je šokirala sve.

Rita je nastavila nakon što je voditeljka podcasta spomenula da mnoge Albanke rade u muzičkoj industriji.

To je divno jer kada sam ja počeo 2012. godine, ništa slično nije postojalo. Trenutno imamo Dua Lipa, Bebe Rex i divno je. Pjevačica je, između ostalog, rekla: “Mislim da je prirodno da nas upoređuju, pogotovo što nas nema puno na svijetu… ali nas troje smo jako različiti…” ali prva izjava o Kosovo i Albanija su propustili taj deo.

Rita Ora
Fotografija: INSTAGRAM Naravno, oštri komentari ispod videa kritikovali su je zbog širenja laži i sugerisali joj da pročita knjigu istorije.

“Pitam se kada je Kosovo bilo deo Albanije”, “Razlog zašto je nikad nisam voleo je to što kaže da je Kosovo deo Albanije” i “Hahahaha, Kosovo je deo Albanije?!?” „Kosovo nikada nije bilo deo Albanije, ali u redu, naravno.“ „Austrija je Slovenija, ako sledimo tu logiku da je Kosovo Albanija“, „Austrija je Slovenija, ako sledimo tu logiku da je Kosovo Albanija“ i „Pre nego što počnete da širite laži, pročitajte nešto iz istorije“.

Fotografija Rite Ora: TWITTER/CKAKOSMICKA
Trebalo bi da vam pomognemo da je u avgustu ove godine, da se setite, Rita Ora proradila po Balkanu kada je na izložbi u Mađarskoj mahala srpskim transparentom, koji je uzela od osobe u masi, a potom se pokrila njime.

(Kurir.rs/T.J.)

admina