NAJLEPŠI DAN U ŽIVOTU PRETVORIO JOJ SE U PAKAO: Ušla u kuću da vidi budućeg muža, a onda je ostala SKAMENJENA kad je ugledala…

NAJLEPŠI DAN U ŽIVOTU PRETVORIO JOJ SE U PAKAO: Ušla u kuću da vidi budućeg muža, a onda je ostala SKAMENJENA kad je ugledala…

Najljepša stvar u braku je to što sa sobom nosi i izazove. Vjenčanje je velika stvar za mladence i njihove goste, ali za jednu djevojku veliki dan je bio izvor velike strepnje i brige. Američka pjesnikinja Kirsten Morgan odlučila je podijeliti traumatičan događaj koji je inspirisao njeno pisanje sa svojim obožavaocima.

U nizu od nekoliko odjeljaka, podijelila je na Tiktoku snimak kako je shvatila da je njen životni partner potkopava u pravom smislu na njen veliki dan. Priznala je da je danima bila bolesna jer je vjenčanje planirano za septembar 2017. godine.

– Dosta smo balansirali sa njegovim saradnicima i nešto suštinski nije bilo u redu sa ovom mladom damom sa kojom je radio, bili su zaista bliski – počinje priču Kirsten.

Partner je tada nazvao Kirsten “ludom” i rekao da se “ništa ne dešava” nakon što ga je njegova verenica ispitivala o njegovoj vezi sa koleginicom kako bi otklonila njene sumnje.

Bilo kako bilo, kako to uglavnom funkcionira, nekoliko stvari kasnije upozoravaju ili na kraju budu u pravu jer razum nikada neće prevariti. Morganov verenik joj je pet dana pre venčanja rekao da mu “ne veruje dovoljno” i da bi možda želeli da odlože venčanje na neko vreme.

Spisateljica je otkrila da joj je život u pravom smislu bio samouništavajući nakon takvog prijedloga, da je zapravo razgovarala sa članovima svoje porodice, koji su joj rekli da se ništa ne dešava i da ćuti. Međutim, ona je u svojim objavama izjavila da je sigurna da nešto nije u redu. Par je pristao da ostane zajedno i izgradi poverenje, uprkos njenoj želji da odloži venčanje. Najveću traumu ipak je doživjela pet dana kasnije, kada je bilo zakazano vjenčanje. Vidjela je scenu od koje je zadrhtala dok je otvarala ulazna vrata kuće koju je kupila za njih.

Dok se nismo vjenčali, živjela sam sa roditeljima u toj kući dok je on bio tamo. Kada sam ušao, bio je prisutan. Pitao me šta radim tamo, a ja sam provirio dole i video ženske čizme na podu i shvatio sam da je mlada dama bila tamo – otkriva Morgan.

Kada je Morgan ušla u sobu, zatekla je i svog osumnjičenog kolegu, prekrivenog gomilom odeće i donjeg veša. Morgan nije bio nimalo iznenađen.

Nakon što je oženjena koleginica priznala da su ona i druga osoba zaljubljeni i da će ostaviti muža da bude s njima, priča je izašla na vidjelo.

Nezadovoljna devojka je ispričala da je kasnije otkrila da je afera trajala mesecima i da ju je verenik više puta uveravao da treba da veruje u njega.

– Bila je to zaista dosadna sezona. Bio sam izuzetno kontrolisan i rekao sam da sam izbezumljen i zaista sam to ušao u trag tog dana, koliko god me bolelo, to je bila pomoć jer sam pretpostavljao da sam lud. Tvrdi da joj je crijevo govorilo da nešto nije u redu, i bilo je.

Morgan je otkrila da je, uprkos velikoj anksioznosti, nastavila da jede i da se vratila u normalu nakon svega. Svoje pesimističko iskustvo i muku dešifrovala je u knjigu, što ju je, kaže, učinilo saosećajnijim osobom.

Otkrila je kako se partner s kojim ju je izdao njen životni partner ponovo spojio sa bivšim.

(Kurir.rs/SrećnaRepublika/A.G.)

admina