JK I PRIJA OČI U OČI NA JAVNOM MESTU! Svi očekivali DRAMU i HAOS, a desio se obrt! Oglasila se Karleuša, čvrsto joj obećala JEDNO

JK I PRIJA OČI U OČI NA JAVNOM MESTU! Svi očekivali DRAMU i HAOS, a desio se obrt! Oglasila se Karleuša, čvrsto joj obećala JEDNO

U srijedu navečer dogodilo se ono čemu su se mnogi nadali. Aleksandra Prijovi i Jelena Karleua prvi put su se lično srele u prestoničkom restoranu.

Kako saznajemo, Jelena je, nakon snimanja emisije, otišla da se ugreje toplim čajem, s obzirom da se još ne oseća dobro. U istom restoranu se slučajno našla Aleksandra Prijovi, a mediji su je povezivali sa tim restoranom i negativno i pozitivno.

Jelena Karleuša
Fotografija: PRINTSCREEN/INSTAGRAM Prvo se nisu vidjeli, ali je Prija vidjela Karleušu kada je izašla iz restorana. Dogodila se potpuno neočekivana okolnost, uprkos tome što su svi prisutni očekivali iskre ili neugodan susret. Naime, Prija je prišla Jeleni na ljubazan način, pozdravila je i zahvalila joj na nedavnoj podršci i savetima javnosti.

Sada je i sama JK istupila i podijelila ono o čemu je razgovarala sa svojom mlađom koleginicom.

Jelena Karleuša
Fotografija: ATA IMAGES – Prija je veoma simpatična žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, hvalila moju decu kao vaspitanu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirkovi i Natau Bekvalac, koje su takođe odlične komunikatorke. Šta drugo reći osim da me obožavaju te slatke žene (nemam pojma šta vide u meni divlje). Štaviše, da me potpuno razoruža koristeći “mac mac” strategiju. Karleua je na Instagramu napisala: “Da sam muškarac, vrtila bi me oko prsta. Kupila bih im Birkin. Ovako imaju svu moju podršku.”

Kurir.rs

admina