POGLEDAJTE GOSPODINA KOJI JE “UKRAO” POSAO U ŠVEDSKOJ, PA U SRBIJI PRAVI ČUDA

POGLEDAJTE GOSPODINA KOJI JE “UKRAO” POSAO U ŠVEDSKOJ, PA U SRBIJI PRAVI ČUDA

Darko iz Ivanjice je jako dugo vremena montirao montažne kuće u Švedskoj, a potom je posao “preselio” u Srbiju.

Zbog Darka Popovia iz Ivanjice mobilne montane kue sve su traenije i u Svedskoj. Mobilne montažne kuće prilično su popularne u Švedskoj. Montažna skela može se izgraditi za jedan do tri dana bez temelja i građevinske dozvole. Darko je ovaj posao “ukrao” u Švedskoj, gdje je radio nekoliko godina. Kada ga je korona vratila kući, odlučio je da posao nastavi u Srbiji, koji mu dobro ide zbog svih prednosti mobilnih montažnih kuća.

S glavnim prikolicama, postavljenim u dvorištu, Darko je također potaknuo mogućnost rustikalne turističke industrije. Na to ga je potaknuo autentični prirodni ambijent i novoizgrađene kuće za odmor “Lola” koje su ubrzo ocijenjene s četiri zvjezdice.

“Prvo sam napravio pokretnu montažnu kućicu, zatim sam napravio mobilne kućice na kotače i na kraju sam napravio pomoćne objekte poput šupa koje se mogu staviti bilo gdje – u šumi, na polju ili bilo gdje drugdje. Jer se drže u postaviti uz krov, a ne uz zidove, ove su montažne kuće stabilnije od drugih vrsta kuća jer ne zahtijevaju fiksne temelje i mogu se postaviti bilo gdje. Sve radim sama, sa svojim djetetom i odjeljkom za odlaganje. Nitko ne može pomozite mi, bez obzira koliko nudim kao dnevnicu”, rekao je.

Bez obzira na vrhunske i besprijekorno izrađene svestrane montažne kuće za veliki broj namjena, Darko stvara i prave kućanske predmete koji odišu izuzetnom toplinom.

admina