POGLEDAJTE 7 ZNAKOVA UPOZORENJA MOŽDANOG UDARA

POGLEDAJTE 7 ZNAKOVA UPOZORENJA MOŽDANOG UDARA

Bolest je uzrokovana prekidom cirkulacije u određenom dijelu mozga. Liječnici upozoravaju da su simo slinavke modni šok koji se brzo dogodi te ih je važno ne ignorirati.

Njegovi su simptomi slični onome što bi se smatralo moždanim udarom, ali jedina razlika je u tome što ne dovodi do trajnog neurološkog liječenja. Za medicinu je zadužen Ahmed Itrat, medicinski direktor Cleveland Clinic Akron General.

OVI SIMPTOMI KOJIMA SE TREBATE KONTAKTIRATI PANOSU:
Promjene u ravnoteži i gubitak ravnoteže Promjene u vidu kao što je zamućenje Gubitak vida i dvostruki vid Zaključavanje lica na jednu stranu Nemogućnost osobe da se nasmiješi ili spuštena usta ili
Možete osjetiti kombinaciju ovih simptoma ili samo jedan, stoga nemojte čekati da se pojavi više od jednog znaka.

Podsjetimo, pojedinci u skupini A zauzeli su 16. mjesto, s vjerojatnošću od 60 posto. godine.

Mina je iz Danske, tamo je i rođena. Vrlo je aktivna u industriji, a na TikToku je kako bi rekla ljudima da je Naime. Ona je jedina od četiri pjevačice uživo koja zna pjevati:

Udala, Mina Vrbaki: Biva uesnica realityja stala na ludi kamen, a sada objavila SRETNU VIJEST – OVO JE MLADOENJA (FOTO) itaj vie – Jesi li se vjenao? zanimalo je najnovija Tiktoku praksa.

– Tako, udala sam se – pojašnjava Mina.

– Vie volim da uivam u svojoj intimi, a ne da javno priam o svom ivotu – kae Mina Vrbaki, koja ima rijei hvale. – Vie volim da uivam u svojoj intimi.

Stari ivot ostavila je iza sebe, a sada vjeruje da je dovoljno sazrela da svoju intimu zadri za sebe. Stari ivot ostavila je iza sebe.

admina