POGLEDAJTE KOJI PRIRODNI NAPITAK UBLAZAVA BOLOVE U LEĐIMA, ZGLOBOVIMA, NOGAMA I VRATU

POGLEDAJTE KOJI PRIRODNI NAPITAK UBLAZAVA BOLOVE U LEĐIMA, ZGLOBOVIMA, NOGAMA I VRATU

Stručnjaci ističu da je pogrešan stav najčešći razlog mučenja leđa, nogu i zglobova. Jasno, glavni savjet je da poradite na svom stavu, kao i da sjedite što manje što se doista može očekivati, o čemu smo proaktivno često govorili.

Ovo ljudsko piće također vam može pomoći u ublažavanju muka i ojačati vaše kosti. Pod pretpostavkom da osjećate loše učinke agonije u leđima, zglobovima, nogama i vratu, pokušajte si pomoći.

Navečer pomiješajte dvije žlice želatine (5 g) i četvrtinu šalice hladne vode. Pokrijte i ostavite neko vrijeme izvan hladnjaka. Želatina će se pretvoriti u džem.

Mješavinu popijte u prvom dijelu dana tako da je pomiješate s nečim što vam najviše odgovara (npr. sok, mlijeko, jogurt, čaj).

Nakon sedam dana ovog tretmana, vaše stanje bi moglo prijeći na sljedeću razinu.

Liječenje treba trajati mjesec dana, a nakon jednog dijela godine potrebno ga je ponoviti. Time se ponovno uspostavlja redovita “mast” zglobova.

Konkretno, želatina je rezultat redovitog početka. Dobiva se rukovanjem kostima, tkivima i ligamentima golemih rogatih krava. Prolin i hidroksiprolin su jake aminokiseline koje se nalaze u želatini, a koje pospješuju razvoj i djeluju na izgradnju vezivnog tkiva, što je osnovno u liječenju slabih zglobova i kostiju.

Dakle, želatina jača zglobove i srce, dodatno razvija sastav, kožu, kosu, probavu i mentalne sposobnosti, daje fleksibilnost, jača ligamente i tetive te smanjuje vjerojatnost osteoporoze i osteoartritisa.

Napomena: Društveni aranžmani nisu lijekovi, ali olakšavaju potencijalne bolesti. Za sve zdravstvene probleme koje imate, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom liječnikom.

admina