TAJNE SODE BIKARBONE

TAJNE SODE BIKARBONE

Ovaj bezalkoholni napitak savršen je kao dodatak prehrani, ali osim toga kao stručnjak za čišćenje poznat je u obiteljima.

Bez obzira na to, čak i jaka bezalkoholna pića imaju rok trajanja. U slučaju da je predugačak, izgubit će svoju održivost, ali postoji vrlo jednostavan način da vidite je li ovaj ‘čudesni puder’ još uvijek stvarno dobar za opću upotrebu.

Značajan poticaj

Ovo je osnovna metoda da vidite je li vaše bezalkoholno piće doista izvrsno za upotrebu: dodajte žlicu bezalkoholnog pića koje peče u nekoliko kapi kisele tekućine, poput limunovog soka ili octa. U slučaju da se mješavina počne pjeniti tonu, bezalkoholni napitak koji peče i dalje je odličan.

U slučaju da nema odgovora, bezalkoholno piće je izgubilo snagu nastajanja i trebate ga zamijeniti novom, neotvorenom limenkom. Čuvajte novo pakiranje bezalkoholnog pića za pečenje na hladnom i suhom mjestu.

Pokušajte ne bacati staru, neiskorištenu posudu za pečenje. Unatoč činjenici da trenutno nije prikladan za planiranje hrane, u svakom slučaju može se koristiti za čišćenje. Savršen je za nježno čišćenje kuhinjskih i toaletnih površina, a možete ga upotrijebiti, primjerice, za izradu nevjerojatnog ljepila od vode i vode ili za uklanjanje groznih mirisa u hladnjaku.

admina