POGLEDAJTE KAKO NA PRIRODAN NACIN MOZETE RIJESITI PROBLEM SA CRIJEVIMA

POGLEDAJTE KAKO NA PRIRODAN NACIN MOZETE RIJESITI PROBLEM SA CRIJEVIMA

Probavna detoksikacija ili unutarnje pročišćavanje uključuje izbacivanje tvari iz probavnog trakta, osobito tijekom rješavanja problema blokade. Začepljenje stolice je neugodno stanje koje uzrokuje oticanje, grčeve u želucu i vjetrove, a možete ga pokušati riješiti na normalan način.Slika može predstavljati 1 osoba i tekst

U slučaju da čajevi za opstrukciju ili drugi prirodni pripravci ne pomažu, pokušajte s purgativima ili pročišćavanjem kod kuće. Pročišćavanje ne može eliminirati navodne otrove iz tijela ili popraviti bolesti, ali može pokrenuti probavni trakt.

Čišćenje unutarnjih organa kod kuće završava pročišćavanjem, obično koristeći vodu ili sličnu tekućinu. Pročišćavanja su zaštićena kad god se izvode oprezno i ​​pod pretpostavkom da točno znate čemu služe.

Pročišćavanjem ne možete izbaciti “otrove” iz tijela niti popraviti izrasline, Helpove ili neke druge infekcije. Čišćenjem iznutra kod kuće možete ublažiti probleme sa začepljenjima i ojačati crijeva.

Čišćenje probavnog trakta vodom završava se na sljedeći način:

Jedinicu za izvanredno čišćenje crijeva možete kupiti u ljekarni.

Ulijete muhu vode pod malim naponom kroz stražnjicu u donji dio unutarnjeg organa.

Nakon pražnjenja crijeva, osjećat ćete se neugodno i imati uzastopne sklonosti kakanju. Istiranje ne smijete stalno ponavljati sve zajedno kako ne biste poremetili urednu peristaltiku probave i gastrointestinalnu mikrofloru. Ispiranje je jednostavno uvjerljivo za donji dio probavnog sustava, ili barem, sve dok voda smisli kako proći.

Važno je imati na umu da je brzo pročišćavanje crijeva tušem posljednja strategija koju biste trebali pokušati liječiti zastoj. Prije toga pokušajte promijeniti svoju prehrambenu rutinu i unosite više vlakana i hidrata. Također možete koristiti lijekove za crijeva ili prirodni čaj za jačanje mišićne kontrakcije.

Čišćenje crijeva oštrom soli završava se ispijanjem količine te soli u vodi. Planinska sol za asimilaciju je magnezijev sulfat, koji izvlači vodu iz probavnog zida i time omekšava stolicu i dalje razvija kruti iscjedak. Djeluje kao purgativ i koristi se isključivo na prijedlog stručnjaka.

admina