ISPROBAJTE OVAJ NAČIN REDANJA POSUĐA U MAŠINU ZA SUDOVE

ISPROBAJTE OVAJ NAČIN REDANJA POSUĐA U MAŠINU ZA SUDOVE

Perilica posuđa je slamka spasa s besprijekornim mjerenjem vremena, a ovaj će vam trik pomoći da vaše posuđe bude besprijekorno besprijekorno!

Perilica posuđa se, reklo bi se, od svog razvoja pretvorila u slamku spasa za svaku damu, ali i muškarca. Sve što je potrebno je da vi orkestrirate posuđe, ulijete odgovarajući prašak, sredstvo za čišćenje ili posudice za pranje, a ona sama obavi sve prljave poslove, a vi možete planirati ručak, gledati svoju seriju broj jedan ili ulagati energiju s najmlađim.

Bilo kako bilo, slučajno da ste vlasnik jednog ovakvog stroja, vjerojatno ste vidjeli kako nemilosrdne i tvrdoglave zalihe zemlje ponekad ostaju na posuđu? Kao i u svemu ostalom, i ovdje postoji štos!

Domaćica Anđela Taylor dugo je pratila kako svoje posuđe održati besprijekorno čistim nakon pranja, praktički bez ikakvih pohranjivanja, pogotovo što se tiče escajga.

Vi osobno shvaćate da u perilici posuđa imate izuzetnu posudu za odlaganje pribora za jelo, no bacate li je doista na odgovarajući način? Ovisno o stroju, određeni spremnici imaju izvanredne odjeljke koji su predviđeni za escajg. Dakle, umjesto da ga pospremite uspravno kao što to obično činite, pokušajte ga ravnomjerno staviti između zanemarenih odjeljaka. Na tim linijama ukrasi će se fiksirati, a voda i sredstvo za čišćenje će puno bolje ulaziti u masne zalihe.

admina