BOJA VASE KOZE POKAZUJE VAM OD CEGA BOLUJETE

BOJA VASE KOZE POKAZUJE VAM OD CEGA BOLUJETE

Nijansa kože može otkriti prisutnost bolesti i otkriti kakva stanja pojedina nijansa pokazuje.

Slika može predstavljati 2 osobe i tekst

Svijetla koža pokazuje bolešljivost, a najopasniji su ljubičasti “pečati” na koži, upozorio je ruski stručnjak Andrej Zvonkov. Je li zamislivo i kako se može riješiti je li pojedinac izbrisan s obzirom na ton kože?

Prema Zvonkovu, svijetla koža, nedostatak ružičaste boje pokazuju nedostatak, sklonost mračenju i emocionalni pad.

“Ili je pak riječ o manjku željeza, odnosno niskom sadržaju hemoglobina u krvi. Cijanoza ili takav blijedoplavi ljubičasti ton često pokazuje začepljenje vena. Taj ton je također normalan kod problema s cirkulacijom”, dodao je.

Žutica, žuto-zelena nijansa, ne znači nužno u svim slučajevima bolesti jetre. Kako ukazuje Zvonko, ovaj ton se može povezati s proširenom obliteracijom crvenih trombocita. “To može biti proces imunološkog sustava koji je štetan zbog korištenja nekoliko prirodnih ili sintetičkih toksina. Štoviše, limun-žuta nijansa govori o tipičnoj žutici, hepatitisu”, smislio je obučeni stručnjak.

Ljubičasti “pečati” na koži, upozorio je Zvonkov, mogli bi ukazivati ​​na trombocitopenijsku bolest.

“Ovo je točka u kojoj su trombociti niski u tijelu i postoji mnogo ozljeda. Štoviše, cijela koža je u ‘žigovima’ koji sežu od plave do narančaste u različitim bojama. Postoji drenaža u koži varijante se mijenjaju ovisno o tome koliko su ozljede stare, a neke se malo po malo zamagljuju,” imao je smisla stručnjak. Naveo je da se ozljede mogu pojaviti i na unutarnjim organima, u velikom mozgu, što je izuzetno opasno za dobrobit.

Bez obzira na ton kože, brze promjene tjelesne težine mogu pokazati prisutnost ozbiljnih medicinskih problema. Stručnjaci slažu se da naglo smanjenje tjelesne težine ukazuje na tuberkulozu, štetu ili tireotoksikozu i zahtijeva brzo kliničko razmatranje.

admina