POGLEDAJTE STA JE DEJAN REKAO KAD JE SAZNAO ZA NOVOG DALININOG DECKA

POGLEDAJTE STA JE DEJAN REKAO KAD JE SAZNAO ZA NOVOG DALININOG DECKA

Pobednik pete nescenarizovane TV drame “Zadruga” Dejan Dragojević u razgovoru za Pink.rs žestoko se osvrnuo na prežderajuće prilike – Dalilino rođendansko veselje po dolasku na svadbenu komemoraciju, a odgovorio je i na huškanja da ga je danas otvoreno poslala u emisiji “Šef – Vikend specijal” .

– Ne bih joj puno primjećivao. Što ja uopće imam pojma kad će netko slaviti rođendan, nemam više nikakvih kontaktnih fokusa s tim, niti me datum ko datum, dan ko dan, ograničava u bilo čemu. Ne bih mogao reći hvalim li grobnu službu za godinu dana od sada, bi li to bilo povezano. Pojedinci povezuju sve i svašta – započeo je Dejan za Pink.rs i odgovorio na Daliline stihove: „Ja slavim dva rođendana – jedan kada je začeta, drugi kada te se rešila“.

– Ne bih mogao reći je li mi povjerila te rubrike, nije mi baš bitno kad hvali svoj rođendan. Dopustite mu da promijeni prezime i dopustite mu da slavi rođendane. Nije mi bitno što njoj ne treba, sve radim postupno i pustim da sve ide kako bih ja voljela. Mediji će se o svemu educirati – rekao je Dragojević, a na njezino huškanje da se novac od prodanog vozila treba dati iz milosrđa, odgovorio je:

– Ovo je egzemplarno gubljenje vremena. Ne podliježem ubodima. To je prokleti novac, neću ga dati sebi, neću ulagati sredstva u ničiju dobrobit, neću nikome pomoći. Na to vozilo je ispaljena psovka, keš je blaćen, šta dalje od toga – rekao je Dejan, a kada je dobio neke informacije o Tediju rekao je:

– Nemam pojma gdje je Tedi trenutno i nije me briga – rekao je Dejan i osvrnuo se na tračeve o Delilahinoj novoj ljepoti.

– Upravo sam saznao za Gringa kroz emisije… Zaista nisam oduševljen primjedbama. Mogla bih i bez tih tema, ne intrigiraju me. Kao da primjećujem da nemam pojma što. Prije bih primijetio, ne poznajem nikoga s kim sam bio u nenapisanoj TV drami… – rekao je Dragojević za Pink.rs, a o njenom rođendanu i posjetiteljima rekao je:

– Nisam čuo, a nisam ni vidio sve u svemu. Dalila je pozvala dosadašnje suradnike na medijski oproštaj. Umjetničko djelo! – kaže pobednik Zadruge 5, a o svojim budućim dogovorima sa Aleksandrom Nikolić kaže popratno:

– Uspjeli smo s obzirom na to da svi nešto očekuju, vjenčanje, obvezu, prsten… Svaki pojedinac koji nešto natjera, to se i pokvari. Razmišljamo o tome da živimo, ali prvo moramo shvatiti neke stvari. Slučajno smo postavili dva prazna paketa, on je još prazan. U trenutku kada se prilagodimo sa svih strana, možemo razmišljati o djetetu i životu, o svemu… Dovoljno je da nekoga voliš, prsten nije bitan, možeš biti zaključan i vjenčati se za koga god trebaš – rekao je Dragojević.

admina