POGLEDAJTE STA JE DEJAN OBJAVIO ZA GODISNJICU BRAKA S DALILOM

POGLEDAJTE STA JE DEJAN OBJAVIO ZA GODISNJICU BRAKA S DALILOM

Darko Tanasijević je u emisiji “Narod pita” vodio šampiona petog puta nescenarizovane TV drame “Zadruga”, Dejana Dragojevića. Na samom početku emisije, Darko se raspitao hoće li u ovoj emisiji govoriti istinu.

– Želim da vjerujem da hoću, neobično je da si me nazvao šampionom, nisam se toga sjetio – rekao je Dejan.

– Danas je rujan, davno ste se Dalili Dragojević zakleli na svoje vječno obožavanje. Kako se osjećate danas? – upitao je Darko.

– Kad se sve uzme u obzir, osjećam se umorno i imam ranu na nozi. Uistinu, kada se vratim kući, strepnja sam, umorna, ali super kao i svaka druga osoba. Pojedinci griješe, jer se meni dogodilo mnogo stvari, opustim se i trenutno sam na vrhunskom putu. U 2017. mislio sam da je to najbolji način za mene, no vrijeme je pokazalo da sam bio izvan baze. Bilo je hipoteza u TV drami bez scenarija o tome kako ću proći i proći, ali svi su bili izvan baze, nismo se prilagodili, radije bih šutnuo kantu nego ponovno bio s njom. 2017. sam se odvažila u cipele kao jučer na svadbi, lijeva je bila super, a desna me ubijala, ali hvala Bogu da će ozdraviti. Kod mene se sve oporavilo i sve me pušta i osjećam se izvanredno u ovom trenutku. Nije mi problem biti s pojedincima i sve ide bez problema, vesela sam. Olakšavaju me brojne stvari i sve ide svojim tokom i to me veseli – rekao je Dejan osvrćući se na pravne dokumente.

– Uništio bih naš papir za brak i založio ga u Smederevu, taj papir mi nije pristojno da brišem – dodao je Dejan.

– A odvajanje? – upitao je Darko.

– Na sudu je, nemam pojma što je tu pauza, ali kad dođe red na nas, slavit ćemo – rekao je Dejan.

Može li se reći da vam je zbog nečega neugodno? – upitao je Darko.

– Donekle sam pretpostavljao da sam najpametniji, ali sam na kraju ispao najmoroničniji. Nemam povjerenja ni u koga, ali zato sada ne griješim, a trenutno je to jedinstveno, nitko me ne vodi u vezi, a Aleksandra i ja uspijevamo jer idemo postepeno i nitko nas ne vodi u neku vezu. odnos. Idemo odlično i kontinuirano – otkrio je Dejan.

admina