ZNACI KOJI PRIVLAČE NOVAC POPUT MAGNETA

ZNACI KOJI PRIVLAČE NOVAC POPUT MAGNETA

Neki pojedinci samo uvlače gotovinu, au svakom slučaju kada ništa ne rade imaju neočekivane enormne priljeve.

Jeste li ikad bili u situaciji da se iskreno i trudite ostvariti napredak i materijalno blagostanje i shvatiti da nema napredovanja, dok vašem partneru nije stalo do posla, a novac mu “pada s neba” .

Možda postoji nešto više od napora i rada… Možda je nečije bogatstvo zapisano u zvijezdama.

Kako jamče proricatelji, postoje oni znakovi Zodijaka koji podsjećaju na magnete za gotovinu.

Provjerite pod pretpostavkom da ste među njima.

Škorpion

Škorpioni imaju hrabru dušu. Spremni su sudjelovati u opasnim poslovima bez puno razmišljanja, započeti osobni posao, uložiti novac u stvari za koje mnogi vjeruju da su razočaranja. Kod njih je standard da cilj legitimira sredstvo. Vrijedni su, vole novac i on ih njeguje. Škorpioni imaju razvijen instinkt, pa što se posla tiče, vjeruju samo sebi.

Jarac

Jarci općenito razmišljaju oprezno što se tiče posla, donose odluke smirenim umom, a to im donosi postignuća. Njihov glavni cilj je donijeti gotovinu, bez obzira je li to način, i nema im prepreka.

Djevica

Djevice su potpuno vješte, valjane su šefice društva i to im često može pomoći u napredovanju u svemu što trebaju učiniti. Nikada neće ući u nesiguran posao, no posebno u onaj iz kojeg shvate da mogu izaći kao šampion. Štedljivi su i drže se devize “dinar, dinar, kuća”…

admina