OBKLA CRNE HELANKE I IZAŠLA U ŠETNJU: Primetila je da joj svi gledaju u 1 tačku DOLE, kad je došla kući usledio šok

OBKLA CRNE HELANKE I IZAŠLA U ŠETNJU: Primetila je da joj svi gledaju u 1 tačku DOLE, kad je došla kući usledio šok

Katris je Amerikanka, srećna majka koja u svakom slučaju može da se pohvali izvanrednim izgledom, i Tiktokerka koju prati skoro 1.000.000 pojedinaca u ovoj međuljudskoj organizaciji. Dobila je bezbroj poklonika zbog smiješne supstance koju objavljuje u ovoj neformalnoj zajednici, koju uglavnom oživljavaju njeni mladi i prilike iz dana u dan. Ovoga puta naišla je na dašak dizajnerske nesreće, zbog čega su se ona, ali i brojni drugi, zakikotali.

Ona koja se na Tik-Toku predstavlja pod korisničkim imenom “zabavna majka” ovog puta je zaista bila zanimljiva. Katris je cijeli dan šetala Washingtonom, a za taj događaj je obukla tamne rastezljive čarape, plavi pulover i cipele, a nosila je i ogroman tamni ranac. Ova žena se zaista potrudila da napravi frizuru kao afro-twist, a takođe je izabrala i prigušeniji make-up.

Zapravo nije vjerovala da će joj tajice biti popravljene, a San je objasnio njenu pojavu. Ni Katrisin pratilac koji je šetao poredan s njom nije se fokusirao sve do jedne sekunde. Katris je bila zapanjena kada joj je njen saputnik rekao da vidi nijanse odjevnih predmeta ispod. Obje su se vraćale, a ona je jedva mogla zamisliti kako je cijeli dan šetala okolo u čarapama na kojima je bila vidljiva cijela njena baza.

– Shvatila sam da mi čarape besprekorno pristaju. Moj saputnik mi je javio da mi se koža pojavljuje ispod tamnih hulahopki. Zamolio sam je da ponovi, a ona mi je savjetovala da se okrenem, kako bi me mogla ugodno vidjeti s leđa. Odgovorila je: “Zaista, sve je jednostavno, ja mogu odlučiti o vašem tenu!” Rekla sam da ću onda preneti čopor preko svoje zadnjice – odgovorila je pametna Katris sa širokim osmehom, prikrivajući zadnjicu torbicom.

Video je dobio bezbroj perspektiva i 108.000 preferencija, dok su primjedbe pljuštale.

– To je razlog zašto generalno morate pažljivo i dugo da se gledate u ogledalo sa svih strana, pre nego što izađete iz kuće.

admina