DA LI JE OVO MOGUĆE? Oglasio se POZNATI SRBIN nakon što se ŠUŠKALO da je bio INTIMAN sa MATORINOM ŽENOM, ŠOK - Strong Woman

Balkan news

DA LI JE OVO MOGUĆE? Oglasio se POZNATI SRBIN nakon što se ŠUŠKALO da je bio INTIMAN sa MATORINOM ŽENOM, ŠOK

By  | 

Vokal Jovan Joca Stefanović je u poslednje vreme bio povezan sa problemom sa korisnim delom Anite Stanojlović.

Naime, mediji su nagađali da su njih dvoje privatni, a u jednom trenutku se priča i do sada, da su postojale hipoteze da je Joca Stefanović otac Anitinog mladića.

– Ne moram da se zamaram sa takvom vrstom izlaganja. Za moje potrebe, bilo je to užasno predstavljanje sa Anitom. Poričem sve što je povezano sa Anitom. Nemam pojma o mladoj dami nikako. Sa Matorom sam u odličnim odnosima i moram se ukloniti. Kad god sam bio na izložbama, Anitu nisam viđao i mislim da ne bi mogla. Matora je bila par puta, znam je, nemam pojma odakle ta priča. Pod pretpostavkom da je Anita bila tamo, nisam je vidio, jer nemam pojma na šta ta mlada dama liči. Matora je dolazila nekoliko puta, ostavila je fenomenalan napojnicu, herojska je. Što se mene tiče, ovo je užasna reklama. Nema rasprave o pravljenju omladinaca, potpuni idiotizam – kaže Joca i dodaje:

Umetnik govori istinu o svemu
Umetnik govori istinu o svemu fotografija: Instagram printscreen/jovan.s.stefanovic
– Ja, pre svega, ne pijem kada radim, takođe, ne ostajem ni sa kim posle izložbe. Ne mogu da gledam ni na sebe, ni na pojedince, ni na bilo koga. Anita i ja smo retko bili prijatni. Kako to da je mogla izgubiti svoje dijete i brzo ući u Helpful? Vidio sam da je i Milica Dugalić otkrila da je čula priču da smo Anita i ja bili privatni. Od koga ste čuli priče, molim? Nije izlazila već duže vrijeme. Poznajem je dugo, frustrirala me je svojom tvrdnjom – zatvara Joca za “Blic”.