JANJUŠ GODINAMA NIJE PRIČAO SA MIHAILOM! Njegov brat se jednom oglasio i sve priznao: Imamo drugačiji pogled na svet…

JANJUŠ GODINAMA NIJE PRIČAO SA MIHAILOM! Njegov brat se jednom oglasio i sve priznao: Imamo drugačiji pogled na svet…

Prema pisanju medija, pretpostavlja se da je Mihailo Janjuevi, biološki brat Marka Janjueva, izvršio samoubistvo.

Kako je nedavno sastavljeno, on i Marko već duže vreme nisu u najboljim uslovima, a za komšijske medije se nije oglasio otkako je Janjuš započeo svoju neskriptovanu televizijsku profesiju.

Mihailo Janjušević
Fotografija: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Mihailo je živeo potpuno jedinstveno za razliku od svoja još dva etablirana brata i sestre Marka i Borisa, a samo jednom je pričao o Janjušu i njegovoj podršci u nescenarističkoj TV drami.

– Dobio sam 101 naredbu za Korisne i evo me da prvi i posljednji put prijavim šta se tiče Imprinta i Agreeablea. Ne gledam Zadrugu, zaista, gledao sam dašak primarnog Kija Versus Luna. Od tog trenutka ništa, posmatram nekoliko kopči koje mi saputnici šalju sa Jutjuba i TikToka, međutim ne palim televiziju jer nemam kapaciteta da se nosim sa svojim životom i svojim brigama – počeo je Mihailo.

Mihailo Janjušević
Fotografija: PRINTSCREEN/INSTAGRAM – Marko je 10 godina stariji od mene; on ima svoj život, a ja svoj. Znam da je tu već neko vrijeme, ali se nikad ne vidimo i ne čujemo. I pored toga što nismo bliski rođaci, nismo u svađi. Ne mogu da lažem, mi isto tako imamo potpuno drugačiji pogled na svet. Pošto živimo dva različita života, ne želim da neke njegove izjave i postupci sa ljudima tamo utiču na mene, dodao je Janjuov brat.

Marko Janjušević Janjuš
Fotografija: PETAR ALEKSIĆ, Povjerljivi dosije
– Ljudi, zaustavljam Helpful ovde pošto imam svoj život, nisam oduševljen TV-om. Ne gnjavi me da se skidam na OnlyFans i Twitter!!! Zaista nemam nikakvu želju da budem dio svega toga. I ja bih ušao tamo da želim. Veliko hvala na razumevanju – završio je Mihailo na Instagramu.

Inače, Mihailo Janjušević ušao je u trag mrtav, kako su mediji neformalno objavili, a suptilnosti samouništenja su za sada nejasne.

Lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” javljaju se na SOS telefon za osobe koje razmišljaju o samoubistvu na broj 0800/309-309, opcija 1, koji je dostupan 24 sata, 7 dana u nedelji. Centar za mentalno zdravlje prima pacijente bez najave od 9 do 18 sati, a Hitna psihijatrijska služba prima pacijente bez najave, kartice i plaćanja. Kurir.rs/Blic/Preveo: K.M.

admina