“POSLALA SAM MILANU PORUKU, UZVRATIO MI JE SALVOM UVREDA” Severina pokušala da stupi u kontakt sa bivšim: Praštam svima pa i njemu

“POSLALA SAM MILANU PORUKU, UZVRATIO MI JE SALVOM UVREDA” Severina pokušala da stupi u kontakt sa bivšim: Praštam svima pa i njemu

Severina je razgovarala o posebnim godišnjim dobima i sumirala svoje utiske o 2023. godini, a uz to je otkrila i ono što očekuje sljedeću. S obzirom da su posebna godišnja doba period za pomilovanje, Severina je otkrila kako se osjeća zbog toga.

Severina
Fotografija: Dispatch TV
Trebalo je da razgovara sa Milanom Popovićem

“Pojedinci se dijele na ljude koji sude, na pojedince koji mjere i na ljude koji pomiluju. Biti u početne dvije grupe nije značajno. Oprostim svima, uključujući i tatu svog djeteta. U posljednje vrijeme sam mu čak poslao poruku da Bio sam dostupan da sjedim sam i razgovaram.On je na to odgovorio bujicom tipicnih klevetanja.U svakom slucaju pomilovanje je nesto izvjesno,a to je jos jedna predaja pravice.Pretpostavljam da bi se sud najzad nagodio moja potraživanja prema direktoru škole i prethodnom legitimnom vrataru”, rekla je za Gloriju.

Neće biti drugog komada kolekcije

Vokal je ove godine isporučio zbirku Oprosti (A Strana) koja sadrži pet melodija – Metak, Sorry, Nebo, 100 Degrees i Pravda za ljubav. Trenutno je odgovorila da neće biti drugog komada kolekcije.

Milan Popović
Fotografija: PRINTSCREEN/Veselo
– Sa 50 godina, komunikacija na jeziku dvadesetogodišnjaka je problematična. Problem sa Severininim novim pesmama je sledeći: “U teškim vremenima odlazila bih u studio samo da ne bih razmišljala o terenima, na koje bih odlazila jednom ili dva puta mesečno.” U studio sam išla samo na radnu terapiju i da stvaram. Neću isporučiti drugi komad kolekcije. Počela sam da razmišljam i odvajam potpuno novo, i sa izuzetnom nadom”, otkrila je ona.

Kurir.rs/Index.hr

admina