“IMAMO NOVE DOKAZE KOJI DO SADA NISU IZVEDENI”: Prva izjava advokata Zorana Marjanovića posle ukidanja presude za ubistvo pevačice

“IMAMO NOVE DOKAZE KOJI DO SADA NISU IZVEDENI”: Prva izjava advokata Zorana Marjanovića posle ukidanja presude za ubistvo pevačice

Zoran Marjanović, koji je prvostepenim izborom Velikog suda u Beogradu osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje lepše polovine, umetnice Jelene Marjanović, danas je uznemiren izborom Prepravljačkog suda, koji je odlučio da ponovo sudi. Marjanović.

Jelena Marjanović, grobnica Jelene Marjanović
Fotografija: PETAR ALEKSIĆ
Jedan od advokata za zaštitu Zorana Marjanovića, pravni savetnik Aleksandar Zarić, u obrazloženju za Kurir, skrenuo je pažnju da će čuvar imati novi dokaz koji do sada nije uveden, a koji će pomoći njihovom klijentu.

– Mogu reći da je izbor ispravan i da on pozitivno ne snosi odgovornost. Na preliminarnom ćemo imati više dokaza za uvođenje koji do sada nisu uvedeni – rekao je za Kurir trenutno Zarić, koji je shvatio da nije imao priliku da se osvrne na izbor Reformacionog suda i da će izvijestiti izbor kasnije.

Fotografija Aleksandra Zarija: VLADIMIR ŠPORČIĆ
Dozvolite nam da vas obavestimo da je u svom pojašnjenju izbora, Sud Allure naveo da je izbor prve prilike “zamućen i nemerljiv”, a u raspravi su 4 fokusa, koji su bili ključni dokaz da se dođe do prvog – primjer odluke i koji su se najduže ispitivali na preliminarnom.

– U pojašnjenju izbora Allure-a dovodi se u pitanje kako su osmišljene komponente divljaštva i lukavstva, kao i dva nagoveštaja krvi i mobilnog telefona – smisli izvor Kurira i dodaje:

– Jedna smešna staza je na zadnjem sedećem rasporedu Zoranovog vozila i zbrkana je načinom na koji je stiglo, kao i staza na četki za koju se tvrdilo da joj je mesto kod dotičnog, a majstora kod preliminarno je garantovalo obrnuto, ili barem, da mu je mjesto sa krivcem.

Isto tako, u izboru se dovodi u pitanje pojašnjenje načina na koji je telefon Zorana Marjanovića bio nedostupan. Tvrdi se da nije riješeno kako i kako je osumnjičeni namjerno isključio mobilni telefon.

admina