EVO KOLIKO ZAISTA GODINA IMA DEČKO JOVANE JEREMIĆ! Voditeljki ne smeta RAZLIKA, postao je DEDA, a mnogi komentarišu JEDNO!

EVO KOLIKO ZAISTA GODINA IMA DEČKO JOVANE JEREMIĆ! Voditeljki ne smeta RAZLIKA, postao je DEDA, a mnogi komentarišu JEDNO!

Voditeljka Jovana Jeremić pronašla je sreću sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem posle propale veze i razvoda od Vojislava Milojevića.

Ona je prethodnih meseci rekla da joj je srce osvojio muškarac, ali nije želela da ga imenuje. Ipak. nakon što su njihove zajedničke fotografije osvanule u široj populaciji, odlučila je svoju novu saučesnicu predstaviti na Instagramu, gdje je podijelila nekoliko slika na kojima se ljube i kreću.

Jovana Jeremić
Fotografija: PRINTSCREEN televizija PINK
U svakom slučaju, i pre toga, mnogi su bili oduševljeni Jovaninim životom obožavanja, ali bez ikakvog rezultata, sve dok nije otkrila suptilnosti svog novog osećanja.

Jovana sve vreme nije krila da se radi o uglednijem plemenitom čoveku. Priznala je da je Dragan 14 godina etabliraniji od nje, a mnogi su bili zapanjeni tim podacima. Tačnije, Stanković je rođen u avgustu 1976. godine i ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra napunila 33 godine.

Inače, ona je rekla da je Draganovo etablirano dete, koje se nedavno vezalo, pet godina mlađe od nje, kao i da njen miljenik takođe ima unuku, ali i mlađe dete koje je 10 godina mlađe od nje. .

Jovana Jeremić
Fotografija: Povjerljiva kronika
Jeremić navodi da je Stanković istinski ugledan čovek, iskusan čovek i alfa, a mnogi primećuju da izgleda izuzetno mladoliko uprkos činjenici da je u petoj 10-oj godini života.

Nikada neću zaboraviti prvi poljubac sa domaćinom, koji planira zajedničku budućnost sa biznismenom. To se dogodilo na četvrtom spoju i ispali smo. Na semaforu je bilo crveno svetlo dok smo se vozili oko Hrama Svetog Save. U tom trenutku je rekao: “Milosti, vidi šta je tamo.” Ja kažem: “Šta se dogodilo?”. Ja se okrećem i on me ljubi. U trenutku kada je to ispalo, shvatio sam da je ovo neverovatan čovek. Bilo je energično, blizu kuće… U trenutku kada me je kontaktirao i energija je strujala mojim telom, rekla sam: “To je sve” – rekla je Jovana i otkrila da planira da rodi dete. , ali i da ga je upoznala sa svojim bivšim Vojislavom Miloševićem.

Jovana Jeremić
Fotografija: Povjerljiva kronika
– Moram da mu rodim dete. Nije isključeno; Imaću tek drugo dete sa čovekom kojeg volim. Sreo sam ga i sa njegovim bivšim Vojom. Došla je do zaključka da se poštuju, a Voja je izjavio da je fenomenalan i izuzetno zadovoljan Draganom.

Kurir.rs/Blic/Tumači: K.M.

admina