Dejan se zahvalio Allahu na materijalnoj stvari, svi u nevjerici koliko zlupotrebljava religiju!

Dejan se zahvalio Allahu na materijalnoj stvari, svi u nevjerici koliko zlupotrebljava religiju!

Pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević šokirao je javnost kada je priznao da je primio islam, a sada je nastavio da iznenađuje samog sebe jer se nakon kupovine automobila zahvalio Allahu.
ČITAJ VIŠE

Naime, Dejan je objavio fotografije na kojima pozira pored novog automobila, a usput se zahvalio Allahu na istom.

.

“GADIM SE, ODVRATNO JE!” Sramota bilo Anu što je bila sa Zvezdanom – ponizila ga je pred svima, A ONDA JE ON NAPAO.
Čitaj više

Auto koji je Dejan kupio nije jeftin, a cijene ovog četverotočkaša počinju od 17.990 eura. Mnogi su njegov potez protumačili kao korištenje vjere u pogrešne svrhe, jer je poznato da svaka vjera propagira da ne treba zahvaljivati Bogu na materijalnim stvarima.

Dokumentarac prikazuje fotografije scene kako se pojavljuje u filmu koji je sniman u Beogradu. “Na njemu je ispisana značajna poruka.” Ovako to izgleda kada siromah u stanu od 100 kvadrata nema mjesta za vlastiti smijeh, kaže statistika.

Fotografija je podijeljena na Twitteru, a u opisu objavljenom na oglasnoj ploči stoji da je to “redovita pojava” za stanovnike Danske. Oboje smo zastali. Ti i ja smo slični. Osim toga, tu je i ugodna atmosfera, kao i ovi turistički kontejneri! A vidiš li ulaz, kako je lijepo uređen, slike na zidovima, vjenčići od cvijeća, suncobrani, dječja kolica i bicikli… Seljani. Slušam tu glazbu, tate se javljaju. Tipini skorojevii” je referenca na fotografa koji je snimio fotografiju.

admina