POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KAD SIROTINJA U STANU OD 100 KVADRATA NEMA MESTA

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KAD SIROTINJA U STANU OD 100 KVADRATA NEMA MESTA

Dokumentarac prikazuje fotografije scene kako se pojavljuje u filmu koji je sniman u Beogradu. “Na njemu je ispisana značajna poruka.” Ovako to izgleda kada siromah u stanu od 100 kvadrata nema mjesta za vlastiti smijeh, kaže statistika.

Fotografija je podijeljena na Twitteru, a u opisu objavljenom na oglasnoj ploči stoji da je to “redovita pojava” za stanovnike Danske. Oboje smo zastali. Ti i ja smo slični. Osim toga, tu je i ugodna atmosfera, kao i ovi turistički kontejneri! A vidiš li ulaz, kako je lijepo uređen, slike na zidovima, vjenčići od cvijeća, suncobrani, dječja kolica i bicikli… Seljani. Slušam tu glazbu, tate se javljaju. Tipini skorojevii” je referenca na fotografa koji je snimio fotografiju.

Njezina je privukla veliku pozornost, a mnogi su korisnici komentirali prikaz koji su vidjeli na njezinom računu. Njezina je privukla veliki panj. Neki su objavili fotografije smijeha i naprava koje ostavljaju ispred svojih vrata. Drugima smeta kada im susjedi ostave cipele pred vratima. Drugi su komentirali da im to smeta.

“Susjed dolje ima 250 kvadrata i tu se također nema mjesta smijati”, “Ista nam je slika ispred stana od 150 kvadrata.” Još je u onim vrećama za smeće, nema para za vreće za smeće. Izrežite vrećicu skalpelom. Neće se ponoviti, ostavi je pred vratima. Tako sam riješio problem dok sam živio u stanu. U tekstu stoji i “Otvori torbu i stavi je kraj vrata” i “Istina, torba je bila crna i puno veća”.

admina