POGLEDAJTE STA VAS MOZE ZADESITI SA NOVOM KUCOM !

POGLEDAJTE STA VAS MOZE ZADESITI SA NOVOM KUCOM !

Upravo ste se uselili u novu kuću pa ste odlučili saznati što se nalazi na tavanu i treba li ga renovirati ili ne. Korisnik Reddita koji se zove CatchingWindows vjerojatno se zanio ovom idejom i dočekao ga je zaista nevjerojatno iznenađenje za koje sumnjamo da većina vas nikada nije doživjela.

Taj je čovjek shvatio da se na njegovom tavanu nalazi još jedna kuća!

Opširnije Da, prava pravcata kuća, jeziva i trula, ali kuća u kojoj se nekada živjelo sa svime što im je trebalo – umivaonicima, WC školjkama, vratima, prozorima, ormarima, sobama… Novi vlasnik se dokopao tavana nakon jedva provlačeći se kroz malu četvrtastu rupicu, pa možete samo zamisliti koliko mu je neodgovorenih pitanja prošlo kroz glavu tijekom početnog šoka. Sin pobijedio rukometnu legendu u Beogradu. Vukovi su odbili liječničku pomoć.

“Mislio sam da Sotona jede u kući na tavanu kad sam to vidio. “Uostalom, bilo je i nepodnošljivo vruće na tavanu”, napisao je korisnik Reddita koji je napisao objavu koja je dospjela na vrh stranice te društvene mreže.

Spomenuti korisnik znatiželjnicima je objasnio kako je kuća završila na tavanu, unatoč tome što nije otkrio odakle ju je kupio.

“Pripovijest to navodi. Čini se da je tu bila Karlova trnica, dvokatnica čiji su vlasnici stanovali na katu. “Pretpostavljam da se novi vlasnici nisu htjeli zamarati rušenjem i samo su nastavili graditi oko postojeće, ” napisao je. “Kasnije je pretvorena u crkvu s visokim krovom.”

Prije tri godine korisnik pod aliasom CatchingWindows došao je do šokantnog otkrića na Redditu, a sada je postavio još fotografija.

Većinu korisnika Reddita Kuća na jezivom tavanu podsjetila je na scene iz klasičnih horor filmova. Kao rezultat toga, ne treba čuditi što su neki od njih pitali mogu li iznajmiti ruševnu kuću za 666 dolara. I drugi su se pitali je li novi vlasnik možda na tavanu sreo klauna. Pennywise.

“Što ti znaš? Unajmi svećenika da blagoslovi pepeo i potpuno sruši tu kuću. To je jedini način”, napisao je jedan šaljivdžija čija je dosjetka dobila široku podršku.

admina