POGLEDAJTE KAKO JE ZENA OSTAVILA MUZA POSLE PUTOVANJA !

POGLEDAJTE KAKO JE ZENA OSTAVILA MUZA POSLE PUTOVANJA !

Nakon što je na odmoru u Grčkoj shvatila da joj uopće ne nedostaje, 41-godišnja Stephanie Hanson podnijela je zahtjev za razvod od supruga.

Hanson je svoj 40. rođendan provela na Kefaloniji, ali kada se vratila u Liverpool, “dala je nogu mužu” i podnijela zahtjev za razvod.

Pročitajte više Šest mjeseci kasnije, Hanson je upoznala Davida Baldwina, novog muškarca, a za britanske medije rekla je da je “sretnija nego ikad”. Potres u Zagrebu otkrio tajnu, a crkva sakrila pravo blago.

Izjavila je: “Bila sam u najgorem stanju u životu i sinulo mi je da se osjećam loše kod kuće i da moram nešto poduzeti u vezi s tim.” – Bio sam u najgorem stanju u životu.

Dok se opuštala uz bazen, čavrljajući s društvom, zaključila je da svoju bolju polovicu trenutno ne voli.

“Bilo mi je divno s djevojkama i bilo je užasno razmišljati o odlasku kući svom mužu. U hotelu sam nakratko shvatila da je moj brak bio jadan otkad znam za sebe. Pa kad sam se vratila u Englesku , završila sam s njim, a kada sam vidjela kako je reagirao, znala sam da sam napravila pravi izbor.”

Hanson tvrdi da “jedva čeka da vidi što nosi budućnost” nakon što je u srpnju upoznala svoje četvero djece sa sadašnjim dečkom Davidom.

Zaključila je: “Ne mogu biti sretnija što sam tu gdje jesam jer bih još uvijek bila zaglavljena u braku s muškarcem kojeg više ne volim da nisam otišla na taj odmor.”

admina