POGLEDAJTE SLIKU ANDJELKE PRPIC IZ PROSLOSTI !

POGLEDAJTE SLIKU ANDJELKE PRPIC IZ PROSLOSTI !

 

Vjenčanja na kojima sam bila kao dijete, ali u praksi sam odrasla uz glumca Anelka javnosti su postala poznata kada je prvi put stala pred kamere, ali i u ulozi voditeljice. U Pitanju je dostupna samo jedna epizoda serije “48 sati svadba”, a ako je pogledate, nećete pronaći niti jedan spomen našeg projekta.

– Radio sam predstavu, i to jedno ljeto. Radio sam radio. Sve kolege koje sam savjetovao i željeli mi dobro, svi su zajedno produktivni. Rekli su mi da to ne prihvaćam, što se tiče onoga što želite, to je “treš”. Samo, ja sam iz Poarevca, ali nisam jedini iz Poarevca; sad su svi u Be jer to kod nas nije rijetkost. Meni je DNK-ov mentalitet, kao i to da su robovi svadbi, obiaja, muzike u atriju, kola, Moravca i Vlaka. Da budem iskren, nisam očekivao da će se ovo dogoditi, ali sam očekivao da će se dogoditi – Anelkin prvi prioritet je da se to učini:

Anelka Prpi – znam u Moravcu, u Vlakovu, u Uikovu i tako dalje. Valuta je ozbiljan krug. Svadbe na kojima sam bio kao dijete, jer sam praktički odrastao pod atorom, sve moje slike iz djetinjstva s mamom i tatom su ispod atora. I meni se isto dogodilo: Ako si me odveo negdje drugdje, o kome govoriš? Otac me odveo na Marakanu i to je jedino što znam jer sam doživio traumu – piše u knjizi Anelka.

Kako je Anelka izgledala u razdoblju dok je snimala spomenuti reality show i natjecala se, vidljivo je da se gotovo nije promijenila, a godine su joj, kad se pogleda, samo broj. Kada je Anelka izgledala u razu Spomenuta serija bila je vrlo popularna, upravo zbog Anelka, kao i zbog novog armantnog izgleda i karizme.

Godina 2011., Anelka Prpi Podsjetimo godina kada se udala za Darija Prpija, koji se zove Jaku, a bit će gotova 2020. Glumica se nalazi tek u drugom stanju, a najvjerojatnije će se naći u državi Darija Prpije pod najistaknutijim prioritetom.

admina