POGLEDAJTE “Zvezdan će SNOSITI POSLJEDICE!” Dušica Jakovljević iznijela odluku PRODUKCIJE, Anđela pokušala da ga opere, ali bezuspješno

POGLEDAJTE “Zvezdan će SNOSITI POSLJEDICE!” Dušica Jakovljević iznijela odluku PRODUKCIJE, Anđela pokušala da ga opere, ali bezuspješno

Duica Jakovljevi, voditeljica emisije Pitanja gledatelja, postavila je pitanje Filipu Caru nesvjesna izostanka Zvezdana Slavnog.

Duica se obratio Zvezdanovoj djevojci Aneli Juri nakon što su zadrugari predložili da Slavni ne bude u emisiji, što je potpuno protivno pravilima produkcije.

– Može li Zvezdana doći po jedna osoba? Nema ga – rekao je moderator.

Anela je pokušala da ga opravda rekavši: “Ali jutros je rano ustao, nema šanse da dođem po njega.”

Iskreno se ispričavam, ali on mora odgovoriti ili će biti kažnjen. Iskreno vam savjetujem da mu dopustite da se povinuje; Duica je bila oštra.

Mlada zadrugarka je ustala i krenula ka svom dečku: “Tako je, sad evo.”

– Duica vam je dala do znanja kad vas je pristojno zamolila da dođete na nastup da svakako morate. Naredbu je pretvorila u molbu zadrugarke, govoreći skromno.

– Znam da ti je teško, ali Duica te je lijepo zamolila, ajde! Molim. Znala je da laže, pa evo neke odjeće za tebe.

Razumijem da ti je to izazovno, ali samo sat vremena prije nego što ponovno zaspiš. Molim te požuri. Zaključila je “obula bih tvoje čarape, ali sam nalakirala nokte”, a mreža je bila preplavljena raznolikim komentarima.

– “Jao ovaj sa ovim prljavim nogama koje nije dobro oprao godinama”, “On je odvratan” i “Ali ona! Neznanje, očaj!” Moli Dušica, i ona bi mu obula čarape, ali lakirala nokte”, “Da sam ja vođa, po cijenu otkaza, govorila bih mu što da radi, pa neka ide kvragu sve ako treba”, i “Što je ovo ljudi moji?” Ubojica, nasilnik, manipulator-tipični ljudski ološ-ima glavnu riječ dok se sve ovo ne dogodi. Ovo su samo neke od lavine primjedbi: “Više marš nesposobnjakovića, za što si završio fakultet, da se vodi običan zatvorenik, fuj”

admina