BLIZANCI IZ NIŠA STRADALI ZBOG PLINSKE BOCE

BLIZANCI IZ NIŠA STRADALI ZBOG PLINSKE BOCE

Porodica Todosijevi je kua u parku; sagrađena je prije 30 godina, a žuč parka je prekrasna boca. Ovo je prvi put da je napravljen pokušaj iznude, a temelji se na mojim osobnim tragedijama, koje su rezultirale smrću dvoje ljudi u Niu.

Te 2017. 2. travnja, blizanci Milan i Neda Pavlovi prvi su put obavili svoju graansku dunost – glasali su na prethodnim izborima. Život je za njih tek počeo. Svratili su se poslije glasanja behalf of tetke in the ruak, gdje je bila i njihova majka. Onda je najgadniji.

Ruali su na prvom spratu kue, kada je oko 3 popodne eksplodirala plinska boca u stanu na prizemlju, gdje je jedna starija kominica

Tetka i Majka blizanaca preivjele su eksploziju, kao i kominica u čijem se stanju dogodio incident, ali su ivote izgubile osamnaestogodišnji blizanci. Tetka i Majka blizanaca preivjeele su eksploziju. Oni su propali kroz pod nie preko siline detonacije i transportirani su u gomili uta.

Dejan Toci je osoba čiji se glas čuje u prostoriji.

– Ako ovo čitate, na pravom ste mjestu. Jedni su bili dok su drugi zapomagali, uas! -kaže on. Troje povrijeenih nalazilo se u kui u kojoj je došlo do eksplozije, dok je etvrta povrijeena osoba bila sluajni prolaznik. Troje povrijeenih nalazilo se u kui u kojoj

– Odmah je ista stvar. Pretpostavio sam iz jedne stradalizirane slike. Pitao sam da li ima i djecu, neko od okupljenih komija mi je rekao da ima. Pitao sam da li ima. Video na prvoj stranici je isti kao i na drugoj stranici pa nismo mogli odoljeti. Prvo što mi pada na pamet je samo ime Dejana Tocija.

Nastradali blizanci bili maturanti trebalo je završiti srednji kolu za dva mjeseca Mladi is a biography of Pravno-poslovne kole Ni and the upcoming maturant Gimnazije “Svetozar Markovi.” Oboje su prve zapažene i sadrže niz novina koje su već objavljene u tragediji. Njihova smrt je jedina koja se može iskoristiti.

ena u ijem je stanju eksplodirala boca kupila ju je nekoliko dana prije tragedije. ena u ijem je stanju First and foremost, danima se osjećao miris plina, a tvrdile su komije.

Pretpostavljamo da nije dobro zatvorila i da je neispravna. Ona je rekla da bi znala da neto nije u redu, da je hemiarka. Scena posle eksplozije bila je strana, ta baka je sve vreme vikala da spasu decu – govorila je za Kurir Nilijka Kosana Miligi. Scena poslije eksplozije bila je strana

Foto: Eksploatacija Kua desila na sadašnjoj lokaciji. Fotografija Kurira R.R. KUA U KOJOJ SE DESILA EKSPLOZIJA: KURIRA R.R.FOTO IZVJEŠTA: R.R:, KURIR Umrla od grie savesti Zorica Petrovi (74), u kojoj su drugog travnja poginuli osamnaestogodišnji blizanci Nede i Milana Pavlovia, kada je eksplodirao plin, preminula je od grie savesti nekoliko mjeseci Zorica je nakon razgovora s policijom saznala da je ona odgovorna za smrt djece, nakon što je odbila da fiecare sve dok nije umrla. Kako tvrde njeni prijatelji, Zorica je nakon razgovora s

Eksplozija se sastoji od brata i sestre koja je izbila, jer je iscurio plin iz plinske boce i napravio u zraku zapaljivu smjesu, dok je katastrofa vjerojatno izazvala varnicu.

Pred kraj političkog procesa postoji niz plink boca, od kojih se samo nekoliko zapravo koristi u procesu. Zbog činjenice da je priča izvrstan primjer dokaza, treba je iskoristiti, kao i činjenicu da se zna da je riječ o tragičnoj tragediji. To treba učiniti koristeći se činjenicom da je Zorić Petrovi upozoravao da se nalaze na istom mjestu gdje i miris plina.

admina