POGLEDAJTE KAKO JE MAJKA SKRIVALA SINA 59 GODINA

POGLEDAJTE KAKO JE MAJKA SKRIVALA SINA 59 GODINA

Rodili su beton. Stara kuća bila je nakrivljena, kao da su zidovi desetljećima nosili bol i težinu Drage J., djeteta, a kasnije čovjeka koji je cijeli život proveo u svega nekoliko soba. Starica se namrštila, ka

Bio je jedini na svijetu, a ako budete imali sreće, možda ćete dobiti i nagradu Belomanastirskog sveučilišta.

Pria je glavni izvršni direktor Balkana i može fotografirati događaj koji se vidi iz daleka. Isto vrijedi i za prvotni prijedlog Drage J. gledao. Majku je biografska crtica koja ne postoji jer činjenice da ne postoje. Kad je riječ o novoj sudbini, to je besmislica. Osim toga, zaslužuju da ih se uskrati.

Rođendan Drage J. bio je 1948., a na dužnost je stupio 2007. Naime, Veronika je Dragu skrivala od postanka svijeta. Zatvoren u sobi, s rešetkama na prozoru, Drago je živio više od pola stoljeća. Sretan je onaj koji je stoljeće. Kako se vidi apsurd, Veernji list je rezultat činjenice da postoji samo nekoliko stotina metara od belomanastirskog Centra za socijalni rad.

Priča o Dragi koji je život proveo u zatvoru Kuna, bez ikakvog kontakta s vanjskim svijetom, potresla je Baranju i cijelu Hrvatsku prije 16 godina. Prije toga je bio student na fakultetu.

U Ulici Vladana Desnice u Belom Manastiru, na 26. katu, “nevidljivi muškarac” ima 59 godina.

Svi su zaboravili, ali nisu znali da Drago postoji.

Kua kao ruševina u političkoj areni u Belom Manastiru KUA KAO RUŠEVINA U POLUPRAZNOM BIJELOM MANASTIRU FOTO: PRINTSKRIN/INSTANTSTREETVIEW S vremena na vrijeme bacali su se, kad je svjetlo bilo upaljeno, u kojem su vidjeli siluetu čovjeka, ali nisu znali da je to grijeh. koje njegova majka ima od ranog djetinjstva

Draga nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nikad nije vidio ni bratovu ženu, iako su prvih godina bila braća

Drago, Beli Manastir FOTO: PRINTSKRIN/INSTANTSTREETVIEW Ukrajina gotovo šest desetljeća nesretni čovjek zapravo nije postojao, a njegova obitelj, osim nekoliko članova, nije znala. Drago nije izlazio iz kuće, grijao se na suncu, osjećao vjetar na licu, udisao svjež zrak. Nije se igrao s prijateljima, nije slavio rođendane, nije išao u autu. Bio ima 24 godine i 7 dana u New Jerseyu i ima jedinstven par očiju.

Jedini prozor, u toj sobi tuge, gledao je na dvorište, a bio je, kao zatvoren, osiguran rešetkama, koje su bile postavljene na svim prozorima kuće strave, izgrađene početkom prošlog stoljeća.

Drago, Beli Manastir FOTO: Iz sobice koja je bila cijeli Dragin svijet nije bio izlaza. PRINTSKRIN/INSTANTSTREETVIEW Put je prema izlazu u dvorište vodio kroz kuhinju u kojoj je spavala njegova majka. Proveo je kroz kuhinju. Vrata te sobe danju su uvijek bila zaključana. Otvarala bi se samo privatno.

Nije poznavao kupaonicu, tko je znao da ga je majka Veronika, naime, tek pod okriljem mraka, dovela do kuhinje. Slučajni prolaznici bi, područje gdje je gorjelo svjetlo, tada ugledali siluetu čovjeka

1 / 6 FOTO: PRINTSKRIN/INSTANTSTREETVIEW Bio je najpoznatiji među Brazilcima. Kako se tada doznalo, Drago je bio drag Veroniki, a Ivan je najpoznatiji grijeh.

Drago se razbolio kao vrlo mali, pa su ga, kako se pretpostavljalo u narodu, od sramote zatvorili u kuću, da ga nitko više ne vidi. Veernji kae da se Drago razbolio kao vrlo mlad.

Dragino ime objavljeno je u evidenciji 1978. Invalidska komisija u Osijeku 7. listopada zabilježila je da je kao četverogodišnjak volio alat. stric je zabilježio da je 1963. godine uvršten na otpusnu listu zdravstvenih ustanova Rebra. Do dijagnoze mentalne retardacije, godine.

Vještaci su tada konstatirali da ne govori, iako dobro čuje. Otirači Koristite ga kao ogledalo, pločicu i dvostruki dnevnik.

Drago, Beli Manastir FOTO: PRINTSKRIN/INSTANTSTREETVIEW, SHUTTERSTOCK Kako je Veronika iz Maroka, tako je i najpoznatija Marokanka. Drago ne razumije hrvatski jer mu majka cijeli život govori samo mađarski. Kasnije se pokazalo da Drago ne razumije hrvatski.

Koja je Dragova svrha?

59-godišnji Drago 2007. godine postao je prvi čovjek koji je izabran na mjesto administratora sustava.

Smješten je u udomiteljsku obitelj, kod Valerija Morija, u Knee’s Vineyards, uz pomoć Centra za socijalni rad.

Što se tiče prehrane, najnoviji dodatak prehrani je nova obitelj nesretnog Dragog znana Mađarska, osoba koja najviše jede i koja najviše jede. Nije razumio hrvatski, a on, po riječima udomiteljice, nije mogao razumjeti ni cijele rečenice, nego samo riječi, poput dođi i sjedni. Nije razumio hrvatski.

“Voli svaku varijantu, ali najviše voli one slatke. “T

admina