POGLEDAJTE TAJNE IZ TITOVE BOLNIČKE SOBE

POGLEDAJTE TAJNE IZ TITOVE BOLNIČKE SOBE

Sljedeća djeca navršila su 26 godina: 1972., siječanj. Godine 1998. Jatov DC-9 kada je sletio na otok postao je najpoznatiji zrakoplov iz Titove ere u povijesti Jugoslavije.

Čelnici zemalja Varavskog pakta, koji su u mladosti letjeli zračnim prostorom SSSR-a, vraćaju se nakon upravo završenog summita članica istočnoeuropskog tabora koji se održao u Leonidu Brenjevu, članu Sovjetskog Saveza i autor ovog teksta, izjavio je da je “Politika” izvor pristojnosti i tekst ovog teksta nije objavljen.

OLUPINA JATOVOG ZRAKOPLOVA FOTO: ARHIVA OLUPINE JATOVOG ZRAKOPLIJEPA Misterioznu osobu pratila je JAT-ova bomba DC-9 koja je bila tempirana za napad na Kopenhagen i Zagreb. Zajedno s Danom nosila sam nikad nošenu vestu. Zbog činjenice da Srpska Kamenica, koja se nalazi na istoj zemlji kao i Mesta, i koja se pretvorila u sliku pakla, uči jedinu preživjelu, dvadesetdvogodišnju beogradsku stjuardesu Vesnu Vulović, nikada prije, nikada. nakon toga, a niti jedna osoba nije premašila 11.000 metara visine.

Foto Zlatko Vera: Je li istina da ste bili blokirani u avionu Jaguar i na nebu Čehoslovačke? Je li istina da je bomba eksplodirala u krivom smjeru za tu svrhu ili je istina da je ukradena propagandna raketa protuzračne obrane?

U tekstu “Politike” navodi se da su primjer takve pristojnosti jugoslavenski kontrolor letenja Zlatko Vera i dugogodišnji stručnjak zrakoplovne industrije.

– Iznošene su razne teorije, jer vrh SFRJ nikada nije objavio ime čovjeka koji je unio bombu u avion, iako je nepobitno utvrđeno da je on pripadnik hrvatske ekstremističke skupine. SFRJ ne može formirati svoj komitet, iako se nalazi na teritoriji Čehoslovačke. Pojednostavljeno rečeno, Jugoslavija je zemlja koja je zaslužna za kupovinu Vjere.

OLUPINA JATOVOG AVIONA FOTO: Olupina Jatovog aviona ARHIVA Teorija o međunarodnoj zavjeri prema kojoj je čehoslovačko ratno zrakoplovstvo oborilo Jatov avion opovrgnuta je analizom stanja na terenu nakon nesreće, poziva se učinjeno izvješćima Čehoslovačke.

– U slučaju da je oboren avion s visinom leta od 11.000 metara, s rasponom krila od 800 i 900 metara, trasirana su tri dijela aviona, a avion je sletio u područje dugo oko 25 kilometara. SFRJ, koji je nakon odlaska tima stručnjaka nekoliko dana boravio u Čehoslovačkoj, ovaj avion se počeo raspadati tek na visini od 900 do 1.000 metara i potpuno je narastao, avion na zemlji bio je na ukupnoj

OLUPINA JATOVOG AVIONA FOTO: Olupina Jatovog aviona ARHIVA Tamošnji zrakoplovni stručnjaci utvrdili su da su nakon eksplozije kovčega, kovčega koji je bio naslonjen na pregradnu stijenku prvog prtljažnog prostora, objedinjene komande za upravljanje letjelicom, smještene usp.

– Zrakoplov je trenutno u prvih deset, s vidljivošću od 11.000 metara. Posada je još uvijek dostupna. Tumbala je ograničena na zrakoplov. Jednostavno rečeno, to se dogodilo u kokpitu upravljane letjelice zvane Vere.

DC 9 je Jatova flota. DC 9 JE FLOTA JATOVE FOTO: COMMONS.WIKIMEDIA.ORG uključena je u kopiju Čehoslovačke državne komisije za istragu nesreća, malo prije nego što je to izvješće predstavljeno tadašnjem Saveznom vrhovnom sudu, od

Hrvati su robovi u Malmou Vesna Vulovi, a naslov im je “Politika”:

– Avion se nalazi u Stockholmu, a Kopenhagen je primarna destinacija. Vidio sam avion s bombom i zamolio sam ih da se maknu. U ovom slučaju ne postoje kontrolni postupci povezani sa strogošću; integriran je i u avion i u autobus. Tek nakon gotovo ništa, rezultira novom praksom.

Foto Vesna Vulovi: Prema njezinom svjedoenju, visoki asnik tadanjih jugoslavenskih sigurnosnih slubi dojavio je da je bombu donio pripadnik hrvatske ekstremne emigracije. PRIVATNI ARHIV, MARINA LOPI Prema njoj sv

Njihovi sljedbenici slavili su obaranje zrakoplova u Malmou.

Jugoslavenski ovlašteni predstavnik nije poslao nikakve primjedbe na čehoslovačko izvješće. – Inače, da je bilo neslaganja u zaključcima, dostavio bi aneks – rekao je Vere, koji je imao uvid i u izvješće našeg istraživača u Čehoslovačkoj.

Moguće je koristiti originalni novinski zapisnik na engleskom jeziku, originalni primjerak jugoslavenskom rukovodstvu i originalni izvještaj jugoslavenskog akreditiranog predstavnika. Vjerujem da možete koristiti izvorne novinske zapisnike na engleskom jeziku i izvorno izvješće

admina