POGLEDAJTE STA NAS CEKA ZA 2 DANA,NEVJEROVATNO

POGLEDAJTE STA NAS CEKA ZA 2 DANA,NEVJEROVATNO

Sljedeći značajan astrološki događaj koji očekujemo je Mlad Mjesec u Ribama 20. veljače, koji je povoljan za ostvarenje želja.

Mlad Mjesec u znaku Riba 20. veljače dobro je vrijeme da započnete nešto novo. Budući da će Mjesec biti u znaku Riba, preuzet će energiju ovog znaka. Kao rezultat toga, možemo očekivati kreativnije razmišljanje.

Moći ćemo ostvariti svoje snove jer Ribe, snažan znak, označavaju kreativno vrijeme kada snovi postaju stvarnost.

Ovo je izvrsna prilika da ostvarite svoje ciljeve. Budući da su Ribe vodeni znak, ne želimo zaglaviti u kolotečini privrženosti; nego želimo reći ono što želimo, a pritom ostati otvoreni za sklad i budućnost.

Tri horoskopska znaka će imati koristi od mladog Mjeseca u Rubeu: Škorpion, Rak i Ribe.

Trebate sačuvati datum RIBE 20. veljače jer imate priliku ispuniti svoje snove. Ovo je dobro vrijeme da započnete novi život ili donesete odluku koja vam može poboljšati život. Vi ste jedan od znakova koji će doživjeti najviše sreće u bliskoj budućnosti.

RAK

Priliku za putovanje i promjenu životnih uvjerenja donosi vam mladi Mjesec u vašoj devetoj kući. Mogli biste potpuno promijeniti svoj pogled na svijet. Sljedeću nedjelju iskoristite za polaganje ispita ako ste mladi.

Romantiku i mogućnost romantičnog susreta donosi vam Mlad Mjesec u znaku Škorpiona. Ako želite imati susret koji će vam promijeniti život, morate prisustvovati posljednjoj nedjelji. Doživjet ćete povećanu emocionalnu otvorenost odnosa kao rezultat mladog Mjeseca u Ribama.

admina