POGLEDAJTE OD KOJIH SASTOJAKA SE MOZE SIJATI VAS POD

POGLEDAJTE OD KOJIH SASTOJAKA SE MOZE SIJATI VAS POD

Općenito, WC školjka ne postoji. Postoji genijalan trik koji možete iskoristiti za vlastitu korist. Kako piše Daily Mail, Britanka Loren je na društvenim mrežama otkrila da je i šefica predsjedničkog kabineta.

“Gospodine, ja sam vaš WC. Dva grama (oko 25 grama) limunske kiseline pronađena su u WC-u, što ga čini najukusnijim u nizu. Budući da luđaci još nisu završili proces, “Htio sam upotrijebiti vodica za ispiranje usta, ali ovo je jeftinije”, rekla je Loren o transformacijama fotografije u svom radu.

Roditelji druge skupine temelje se na jednoj ideji i sposobni su identificirati načine na temelju vlastite i samo skupine limunske kiseline.

‘Svakodnevno koristim limunsku kiselinu za ispiranje WC školjke, ali super je jer nema kemikalija pa njome mogu ispirati i djeca’, komentirala je najvažniju izjavu.

Podovi su jedna od prvih stvari koje netko primijeti kada uđe u dom. No, ulaštene i usisane, kao da odmah skupljaju prašinu, kao da brzo gube prvobitni sjaj. Osim toga, za naš parket i laminat postoji niz besplatnih dijelova koji su protkani tepisima i stazama, a koji su namjenjeni za korištenje.

Evo trika jedne mame koja je otkrila kako da vaši podovi zablistaju uz samo nekoliko sastojaka. Donosimo vam trik jedne mame

Savjeti Karoline McAuley za održavanje domene omiljeni su diljem svijeta, a nedavno je podijelila kako svoje podove održava blistavo čistima. Savjeti za održavanje

Potrebno je pomiješati litru vruće vode, jedno ulje alkoholnog sirila, npr. deterdženta za suđe, i 20 kapi eteričnog ulja po izboru. Postoji mogućnost nanošenja na parket koji je zadužen za zasijavanje ostalih maramica.

Treba, kaže, staviti i dobru krpu i kantu, kako se krpa kojom brijete prljave podove ne bi zaprljala i samo još više razmazala prljavštinu. “Limunska kiselina je najbolja! “Komentirao je jedan korisnik,” savršena za toalete.

admina