POGLEDAJTE ZASTO OVAJ CAJ TREBATE PITI !

POGLEDAJTE ZASTO OVAJ CAJ TREBATE PITI !

1. Vitaminom C, koji jača imunitet i pomaže u borbi protiv virusa, limun obiluje. Osim toga, sadrži kalij koji smanjuje upale i regulira krvni tlak. U borbi protiv astme i drugih bolesti dišnog sustava djeluje savršeno. Pomaže u apsorpciji željeza u tijelu.

2. djeluje kao antioksidans Kada se unese izravno u želudac, ova čarobna tekućina uklanja toksine iz tijela i sprječava razvoj kancerogenih i abnormalnih stanica.

3. Voda s limunom je antioksidans koji uklanja štetne slobodne radikale iz tijela i čisti kožu. To dodatno utječe na stanje kože koja je stalno izložena negativnim vanjskim utjecajima. Osim toga, bori se protiv bakterija koje uzrokuju akne, usporava proces starenja i pomlađuje kožu.

4. Limunska kiselina ima blagotvoran učinak na probavu za bolju apsorpciju. Budući da uravnotežuje želučane kiseline koje su neophodne za normalnu probavu, sprječava grčeve i druge želučane probleme. U borbi protiv žgaravice i nadutosti izvrstan je partner. Budući da voda s limunom djeluje antiseptički i čisti jetru, ona “čisti” crijeva od toksina koji se nakupljaju na njihovim stjenkama.

admina