EVO KOJA 4 ZNAKA CE SE OBOGATITI U 2023. GODINI

EVO KOJA 4 ZNAKA CE SE OBOGATITI U 2023. GODINI

Provjerite jeste li i vi jedan od njih, a ako jeste, imamo samo pozitivne stvari za reći. Ugledni indijski astrolozi kažu da će četiri horoskopska znaka koja u nadolazećoj godini očekuju velike promjene na bolje imati izvrsnu sreću i bogatstvo. Ako ste jedan od njih, imamo samo pozitivne stvari za reći o vama.

Vrisha (Bik): 21. travnja do 21. svibnja Jupiterov tranzit kroz vašu 11. kuću donijet će vam vrlo povoljno vrijeme da započnete novi posao, uložite u svoju karijeru i upoznate utjecajne i moćne ljude koji će vidjeti vaš potencijal. Ovo razdoblje također je obilježeno povećanjem bogatstva, što vam olakšava štednju jer ćete ga ulagati i povećavati. Budući da Jupiter ulazi u vašu 12. kuću tajni 22. travnja, trebali biste unaprijed pripremiti solidan proračun za nadolazeću godinu kako biste izbjegli neočekivane troškove.

kanya (djevica) 22.-23. kolovoza-23. rujna Sljedeće godine ćete imati sreće. Sve do 22. travnja, Jupiter će prolaziti kroz vašu sedmu kuću partnerstva, donoseći vam vjenčanje i brak. Bit će to odlično vrijeme za suradnju s tvrtkama iz drugih zemalja, a svaki ugovor bit će koristan. I nakon 22. travnja 2023. i dalje ćete biti među sretnicima, ali će vaš fokus biti usmjeren na stjecanje financijskih sredstava. Igrajte na sigurno i klonite se rizika tijekom ovog vremena jer je to jedini način na koji će vaš plan uspjeti.

Dhanu (Strijelac), 23. studenog – 22. prosinca Pripremite se za rast i razvoj u svakoj sferi svog života. To se posebno odnosi na životne uvjete. Zbog toga je vrlo vjerojatno da ćete kupiti veći i luksuzniji stan ili kuću; međutim, trebali biste biti oprezni da zbog toga ne izazovete sukob sa svojom obitelji. Sve dok je Jupiter u vašoj 4. kući, možete kupiti bilo koju vrstu kuće do 22. travnja. Budite oprezni u polju profesije i pokušajte ne stavljati novac u upitne zadatke. Nakon 22. travnja imat ćete poteškoća s djecom, a iskrena komunikacija i razumijevanje ključni su za rješenje problema. Igrajte lutriju nakon 22. travnja; vrlo je vjerojatno da ćete osvojiti mnogo novca. Kumbha (Vodenjak): 21. siječnja do 19. veljače Jupiterov tranzit kroz vašu 2. kuću do 22. travnja može vam dati više novca i priliku da radite dodatni posao koji vam je nekoć bio hobi. Kako biste bolje razumjeli svoju obitelj, a posebno djecu, obratite im pozornost i pokušajte “vidjeti” svijet njihovim očima. Promijenite svoje navike i pripazite na svoje zdravlje, posebice kada je u pitanju prehrana. Što se tiče vremena nakon 22. travnja, pokušajte izbjeći svađe na poslu. Budite posebno oprezni kome ćete to sa sigurnošću reći kako to ne bi stiglo do vaših nadređenih. To je razlog zašto je idealno držati jezik za zubima i nikada se ne pouzdati u suradnike koji to mogu iskoristiti protiv vas.

admina