POGLEDAJTE CUDESNI TRIK ZA CISCENJE WC SOLJE

POGLEDAJTE CUDESNI TRIK ZA CISCENJE WC SOLJE

Žene su nedavno otkrile čudesan trik za ribanje wc šolje, uz pomoć kojeg ona sija kao nova, i to bez ikakve muke!

Jedini proizvod koji vam za ovo treba je pjena za brijanje.

Sve je počelo od mame po imenu Klaudija Džordan i njen trik sada se munjevito širi svijetom. Metoda je jednostavna – cijelo kupatilo, sa posebnim naglaskom na WC šolju, prekriti pjenom za brijanje i ostaviti par sati. Nakon što pena odstoji par sati, prosto je isperete toplom vodom i to je sve.

Pena za brijanje je praktično sapunica sa mnogo više kalijum hidroksida od običnih sredstava, što znači da brže i bolje rastvara u vodi.

Zbog toga, ne samo da možete da je koristite kao gel za tuširanje ili čak i regenerator, već i kao sredstvo za čišćenje, koje daje fantastične rezultate a ispire se mnogo lakše od tradicionalnih sredstava, pišše Krstarica

 

DODATNI CLANAK:

 

Postoje namirnice koje su upravo dobre za funkcionisanje rada mozga, probavu, a time i crijevnu floru.

Evo koju hranu jedu i kardiolozi:

MESO

Kardiolog koji savjetuje meso? To se ne viđa često jer znamo kako ishrana koja se bazira za voću i povrću se povezuje sa zdravljem srca. Zanimljivo je kako je Američka unija za srce objavila kako osobe koje prate plan ishrane bogat voćem i povrćem imaju bolje zdravlje srca za čak 16 odsto.

Dejvis navodi kako je meso važan dio zdravlja našeg srca, posebno iznutrice koje u sebi sadrži vitamine, gvožđe, cink, magnezijum, selen, vitamine…

Ako ne možete da jedete iznutrice, on savjetuje da jedete meso s kožom i kostima te dodaje kako je moderan čovjek zaboravio da su se nekada jeli i jezik i srce, jetra i ostali dijelovi životinje, pa danas primećuje da se kupuje meso bez kože i kostiju, a prilikom toga zaboravljaju koliko se nutrijenata nalazi u njima, poput kolagena i hijaluronske kiseline. Prema riječima ovog lekara tako ustvari bacamo sve što je dobro za srce i probavu.

-Spremite masnoće, kožu i kosti i od njih napravite supu – savjetuje.

MAHUNARKE

One su pune vlakana koji će smanjiti nivo lošeg holesterola i tako podržavati zdravlje srca.

Iako su vlakna dodata gotovo svakom proizvodu koji možete kupiti u marketu, najbolji način za nadoknađivanje ovog nutrijenta je konzumiranje hrane prirodno bogate vlaknima.

Za ženske osobe ispod 50 godina preporučuje se 25 grama vlakana dnevno, a za one iznad 50 godina starosti, oko 21 gram. Vlaknima obiluju voće, povrće, žitarice, hljeb i tjestenine, smeđa riža i mahunarke.

ESENCIJALNA ULJA

Nauka nema puno podataka o korišćenju esencijalnih ulja, ali u mnogim se kulturama ona koriste radi zaštite zdravlja. Dejvis kaže kako su dobra za probavu, a postoje i male studije koje su naglasile kako bi mogla biti jako korisna kod onih koji imaju neredovnu probavu.

To su ulje peperminta, koji će umiriti smetnje i ulje narandže koje se pokazalo dobrim za zdravlje želuca i crijeva.

Svakako prije upotrebe morate dobro proučiti kako se i u kojim situacijama koriste te postoje li ograničenja. Ona se ne bi trebala koristiti samostalno već se razrede u vodi jer mogu biti i gorka i kisela. Postoji i puno vrsta ulja koje ne smijete konzumirati, pa se prije korišćenja informišite tako što ćete se konsultovati sa nekim ko zna namjenu i sastav esencijalnih ulja, prenosi Hayat

admina