STIŽE NOVI RETROGRADNI MERKUR, A ASTROLOZI UPOZORAVAJU: “Čuvajte se OVE FAZE, najviše će “nastradati” duge veze i brakovi”

STIŽE NOVI RETROGRADNI MERKUR, A ASTROLOZI UPOZORAVAJU: “Čuvajte se OVE FAZE, najviše će “nastradati” duge veze i brakovi”

Posljednja ovogodišnja sezona retrogradnog Merkura počinje 29. prosinca, kada će mnogo ljudi putovati. Da stvar bude gora, predretrogradna faza, poznata i kao retrogradna, već je započela.

Uzimajući u obzir svo ludilo koje ovo razdoblje nosi, zvjezdaši pozivaju da je najvažnije biti pribran.

Naime, lako se naljutiti kada se, primjerice, ljeta otkažu ili odgode; međutim, bitno je imati na umu da nemamo kontrolu nad kontrolom zračnog prometa, upravljanjem zrakoplovom ili bilo kojim drugim načinom prijevoza. tako da je velika potpora to što se natjeramo da jednostavno priznamo okolnosti kakve jesu.

Važno je kloniti se nevolja u ovim vremenima. Duboko udahnite, izdahnite i otpustite svaku napetost koju možda osjećate slušajući umirujuću glazbu.

Kada je Merkur retrogradan, ne treba nas iznenaditi da će naša prtljaga završiti na drugom letu, u krivoj zemlji ili čak izgubljena. Zbog toga je praktično i korisno imati ručnu prtljagu. sa svime što vam treba.

Vremena iz plana putovanja treba više puta provjeriti da nismo nigdje zakasnili i da se nije nešto pokvarilo. Ostali primjeri stvari koje bi trebalo provjeriti su imamo li još uvijek važeću putovnicu ili osobnu iskaznicu, jesmo li spakirali sve što nam je potrebno i slično.

Bolje je doći ranije nego kasniti ili skratiti jer su to dani kada, kao što je već spomenuto, neuobičajeno velik broj stvari pođe po zlu.

Ne bismo se trebali iznenaditi kada se pojave retrogradnosti jer su putovanja tako blisko povezana s njima. Umjesto bliske reakcije, glavna stvar je pokušati zadržati sabran um i duhovitost u svemu tome.

admina