HOROSKOP ZA 2023 GODINU

HOROSKOP ZA 2023 GODINU

20. prosinca Jupiter, planet sreće, prelazi u Ovna, donoseći konkretnu inicijativu i realizaciju novih planova. Jupiter se vratio u Ribe.

Planet za koji mnogi astrolozi vjeruju da upravlja našom sudbinom, Saturn, bio je u Vodenjaku posljednje dvije i pol godine. U ožujku 2023. prijeći će u znak Riba i promijeniti znak. Ova značajna promjena će utjecati na sva osjetila, a Rak, Škorpion, Ovan i Bik mogu predvidjeti preokret.

20. prosinca Jupiter, planet sreće, prelazi u Ovna, donoseći konkretnu inicijativu i realizaciju novih planova. Jupiter se vratio u Ribe.

Jupiter u Ovnu također je značajan za Ovnove jer će konačno dobiti priliku koju su tražili 12 godina tijekom prve polovice 2023. U proljeće ove godine bilo je ranih znakova da se to događa, ali trebalo je dugo vremena . Međutim, Jupiter, planet sreće, izvršit će svrhu zbog koje je došao u Ovna, a to je vidjeti kako se planovi provode u djelo.

Od ožujka 2023., kada Saturn uđe u Ribe, ući ćemo u potpuno novu eru. Svaki pojedinac na svijetu doživljava osobni test slobode, a Saturn u Vodenjaku stavlja naše strpljenje, društvene skupine i društvene norme na kušnju. Sloboda postaje najvažnija stvar na svijetu, a institucija braka se mijenja.

ŠKORPION

Saturn u Ribama predstavlja vam glavnu ilustraciju naklonosti. Izvedivo je povećanje obitelji, ali i okupljanje koje vas može potpuno promijeniti. Pripremite se za sljedeću fazu u vašoj vezi. Ipak, ovo je ozbiljnije razdoblje učenja, posebno za mlađe učenike. Škorpioni koji postanu čuvari shvatit će važnost takvog odgoja.

Rak donosi dugo putovanje od Saturna u devetoj kući. Na sličan način, ako se razvodite, ovo je prilika da upoznate novog partnera. Mladi Rakovi će imati fantastičnu priliku naučiti nove stvari. Imajte na umu da će vas Saturn ili nagraditi ili kazniti ovisno o tome koliko ste bili pravedni posljednjih godina ako imate bilo kakve tužbe.

Počevši od sredine 2023. bik Jupiter koji slijedi Ovna bit će u Biku, donoseći im blagostanje i odlične prilike za napredak. Brojni Bikovi će se zaljubiti, oženiti i osnovati obitelj. Ovo je vaša prilika da dobijete poslovnu priliku iz snova.

admina