TAJNA ZATEGNUTOG TIJELA DŽENIFER ANISTON

TAJNA ZATEGNUTOG TIJELA DŽENIFER ANISTON

Zbog čega Jennifer Aniston izgleda tako lijepo? Glumica radi program 15 – 15 – 15 svaki dan jer uživa vježbati. Što to sve znači i kako se to radi opisano je u nastavku.
Holivudskim glumicama tjelovježba je, uz dobru prehranu, najvažnija za održavanje forme. Iako Jennifer Aniston ima 53 godine, mlađe se žene mogu diviti njezinoj građi. Priznala je da ne može živjeti bez tjelesne aktivnosti, a najdraža joj je trening je kada se znoji u teretani. Većinu vremena slijedi program svog trenera 15-15-15. Tema je sljedeća:
Program 15 – 15 – 15 sastoji se od tri različite kardio vježbe: 15 minuta trčanja, 15 minuta vožnje bicikla i 15 minuta na eliptičnoj spravi. Budući da se izmjenjuju, manja je vjerojatnost da ćete se prejesti i postati dosadno, a one ispunite liječničku preporuku od 150 minuta aerobne aktivnosti tjedno. Osim toga, pretjerivanje s istim vježbama povećava rizik od ozljeda kada izmjenjujete svoje pokrete.
Možete osmisliti vlastiti kardio trening dodavanjem aktivnosti poput plivanja ili preskakanja užeta onima koje radi Jennifer. Bitno je samo da radite 45 minuta aerobnih aktivnosti koje su posebno dobre za vaše srce.
Je li kardio trening dovoljan?
Za naše tijelo, trening snage koji gradi mišiće i održava ga u tonusu jednako je važan kao i kardio program. Kao rezultat toga, Jennifer Aniston uključuje trening s utezima u svoj program 15 – 15 – 15, posebno koristeći utege koji održavaju tonus i vitkost njezina tijela .

admina