4 ZNAKA KOJA OČEKUJE NOVAC U OKTOBRU

4 ZNAKA KOJA OČEKUJE NOVAC U OKTOBRU

Merkur je napredovao, čineći nam sve transakcije jednostavnijima. Astrolozi se slažu da će određeni znakovi imati više novca od drugih tijekom nadolazećeg financijskog procvata.
Oklijevamo prije donošenja odluka jer smo uvelike u sezoni Vaga. Unatoč činjenici da je ovo doba godine Vaga najosjetljivija, postoje neki znakovi koji će od toga stvarno imati koristi.
Vagama, Djevicama, Strijelcima i Ovnovima novac će biti dostupan do 16. listopada.
VAGA Imate tjedan koji bi mogao donijeti mnogo novca. Dobit ćete darove od svih, a novac će se samo lijepiti za vas. razdoblje velikog uspjeha koji se može iskoristiti na razne načine.
DJEVICA Posao u potpuno drugom području može povećati vaše prihode. To je privremeno rješenje koje bi s vremenom moglo postati trajno. Možete očekivati ​​da ćete zaraditi više novca. Unatoč svojoj maloj veličini, bit će vam značajni.
STRIJELAC Novac vam dolazi kada je Saturn u boljoj poziciji. Dugo ste čekali na ovo, a sada ćete moći dobiti bolju poslovnu ponudu ili povišicu.
OVAN Očekuje vas novo unosno poslovno partnerstvo. To će najvjerojatnije biti potpuno novo poslovno partnerstvo. Nekim Ovnovima nije teško započeti posao sa svojim partnerom.

admina