NAJBOLJI ČAJ PROTIV KAŠLJA

NAJBOLJI ČAJ PROTIV KAŠLJA

Iskoristite ovaj čaj kako biste se riješili kroničnog kašlja!
Ovaj čaj ublažit će vaš kronični kašalj! U ljekarni vam neće trebati dati antibiotike ili sirup protiv kašlja. Napravite sami ovaj napitak. U samo sedam dana ovaj recept čisti pluća.
Jabuka pospješuje iskašljavanje, potiče izlučivanje sekreta i pročišćava dišni sustav. Jabuke mogu ublažiti nadraženost dišnih putova i simptome upale. Sadrže antioksidanse, vitamine, minerale i vlakna. Osim toga, jabuke su odličan izvor flavonoida i vitamina C (jedan jabuka sadrži otprilike 1500 mg ove hranjive tvari). Pomažu u jačanju imuniteta i njeguju kožu.
Izvrstan izvor proteina je luk. Alicin se stvara kada se reže. Infekcije pluća i dišnog sustava mogu se učinkovito liječiti uz pomoć antimikrobnih svojstava alicina. Osim toga, luk ima ekspektorans i mukolitička svojstva koja pomažu u liječenju kašlja i izbacivanju sluzi. čisti i smanjuje upale u dišnom sustavu zahvaljujući svojim prirodnim toničnim svojstvima. Spojevi sumpora u luku daju povrću prepoznatljiv okus i aromu. Oni ulaze u tijelo i ubijaju gljivične i bakterijske mikroorganizme. Oni također potiču proizvodnju bijelih krvnih stanica: oni zaštititi tijelo od ozljeda.
Korijen đumbira je učinkovit u ublažavanju jakih napada kašlja. Antibakterijska i protuupalna svojstva đumbira dobro su poznata.
Češnjak ima svojstva iskašljavanja i antibiotika. Pomaže u eliminaciji mikroba koji uzrokuju kašalj. Osim svojih protuupalnih svojstava, ove karakteristike pomažu u čišćenju dišnih putova i smanjenju upale. Češnjak također potiče proizvodnju antitijela koja se bore protiv virusa i bakterija , koji jača imunološki sustav.
Cimet je učinkovit protiv gljivica, virusa i bakterija. Često se koristi u kineskoj medicini jer se vjeruje da posjeduje brojna ljekovita i umirujuća svojstva.
Koja se sastoji od:
2 jabuke, 1 glavica luka, 2 češnja češnjaka, 1 korijen đumbira, 2 štapića cimeta i 1 litra vode
Provedite sve sastojke kroz proces temeljitog čišćenja tako da ih potopite u 1 žlicu hladne vode s dodatkom sode bikarbone. Nakon 15 minuta isperite ih čistom vodom. Narežite đumbir, češnjak, jabuke i luk. Prelijte ih vodom i stavite ih u lonac. Dodajte cimet. Smanjite vatru i kuhajte desetak minuta nakon što provrije. Ostavite čaj da se ohladi na štednjaku nakon što isključite štednjak. Zatim ga prije upotrebe čaj procijedite. Dodajte krišku limuna i malo meda uz piće ako želite. Sedam dana konzumirajte jednu šalicu tri do četiri puta dnevno.

admina