5 TRIKOVA KOJE BI SVAKI RODITELJ TREBAO ZNATI

5 TRIKOVA KOJE BI SVAKI RODITELJ TREBAO ZNATI

Ujutro je svaka minuta bitna, pogotovo ako vam je cilj brzo odvesti djecu u vrtić ili školu i ništa ne zaboraviti.
Iskoristite naše savjete za brzu jutarnju pripremu kako biste izbjegli kašnjenje i zadržali pozitivan stav od samog početka dana:
1. Prije nego što odete, postavite mjesto za pohranjivanje svega što vam treba blizu ulaznih vrata. Napravite posebno mjesto u hodniku za svoje cipele, knjige, ruksak i ostale sitnice. Tako nećete morati tražiti po stanu sve što im treba za školu ili vrtić jer će sve što vam treba biti na jednom mjestu .

1
2. Napravite popis svojih jutarnjih zadataka. To će pomoći djeci da postanu organiziranija i neovisnija. Možete zalijepiti male naljepnice na svaki obavljeni zadatak (kao što je pospremanje kreveta, pranje lica ili pranje zubi) kako biste jasno vidjeli što je učinjeno, a što nije. Možete kupiti motivacijski poster ili ga sami nacrtati.

4
3. Napravite svoj školski pribor, odjeću i ruksak noć prije odlaska u vrtić ili školu. Ovaj trik zahtijeva disciplinu noću, ali stvarno štedi puno vremena! Peglajte i vješajte stvari, provjerite vremensku prognozu. Pridržavajte se školskog rasporeda kada provjeravate udžbenike i bilježnice.

14386f5a4dbfc89f28fcb313ba
4. Djevojčice bi trebale imati organizatore i posude za odlaganje ukosnica i gumica! Dijete će moći vidjeti što je unutra ako je model proziran. Nećete morati trčati uokolo tražeći malu ukosnicu koja se negdje izgubila jer svaka vrsta pribora ima svoje mjesto.

2
5. Ako imate više djece, igra “Tko je brži” pomoći će vam da organizirate natjecanja među njima. Na taj način ne uspoređujete djecu; nego samo ubrzavate njihove radnje na zabavan način. Sva bi djeca trebala biti zadovoljna malim nagradama, poput dopuštanja pobjedniku da odabere obiteljsku igru ​​koju će igrati navečer ili knjigu koju će zajedno čitati. Kao rezultat toga, svi imaju koristi.

admina