Žena na društvenim mrežama podijelila genijalan trik, SVA PRAŠINA IZLAZI

Žena na društvenim mrežama podijelila genijalan trik, SVA PRAŠINA IZLAZI

Radijatori se s vremenom zaprljaju. Osim toga, dok se onaj s unutarnje strane može ukloniti s malo više poteškoća, onaj s vanjske strane može se ukloniti jednostavnim brisanjem.
S druge strane, jedna je djevojka naišla na odličan TikTok trik koji je učinio da kuća lijepo miriše, a radijatori čisti.
Naime, u videu je pokazala kako radijator čisti mirisnim dezinfekcijskim sprejom. Trik je u tome što prašina ispada ispod radijatora kada se sprej pod pritiskom izbaci iz ambalaže.
Skupila je svu prašinu s poda u kuglu nakon što ju je maknula s poda i dodala, Pogledaj koliko prašine ima!
Njezin trik, koji se može izvesti s bilo kojim sredstvom za dezinfekciju ili osvježivačem u spreju, djeluje izvrsno i ljudi su oduševljeni.
Još jedan koristan prijedlog netko je dao u komentarima: možete staviti ručnik ili neku drugu vrstu papira na pod tako da prašina pada tamo, a ne po podu.
Nadalje, evo nekoliko savjeta:
Video korisnika koji pokazuje kako brzo i jednostavno očistiti radijatore pokazuje da se mnogi kućanski poslovi mogu obaviti za manje novca i uz manje truda. Kako biste spriječili stvaranje lokve vode, prvi korak u čišćenju je postavljanje plastične posude i ručnika ispod radijatora. Zatim pomiješajte kipuću vodu i jednu mjericu praška za pranje rublja. Pažljivo ulijte smjesu u radijator; moći ćete vidjeti koliko je prljavštine uklonjeno kada izađe s druge strane. Po potrebi ponovite postupak. Također, za ovu metodu čišćenja najbolji su radijatori na plin jer se električni radijatori mogu oštetiti. Prljavština će biti temeljito uklonjena, a cijela će kuća lijepo mirisati.

admina