POGLEDAJTE KOJEM ZNAKU ZODIJAKA SE SPREMA HAOS OD 25. SEPTEMBRA

POGLEDAJTE KOJEM ZNAKU ZODIJAKA SE SPREMA HAOS OD 25. SEPTEMBRA

Mladi Mjesec u Vagi događa se točno u isto vrijeme kad i retrogradni Merkur, dovodeći dvije potpuno različite energije u borbu. U svakom slučaju, od 25. rujna počinje idealno razdoblje da razmislite o svojim razmišljanjima, željama i da se usredotočite na njihovu potvrdu.

Ova lunarna energija čini nas otvorenima, delikatnima i spremnima za nove stvari, tjera nas da se posvetimo traženju ravnoteže. Mladi Mjesec nam šalje slatku i ugodnu klimu – osjetit ćete tu harmoniju tek nakon toga.

Može utjecati na vaš način razmišljanja i natjerati nas da cijenimo ono što nam je potrebno, a sve čime možemo upravljati je osigurati sebi postojanje. Pod pretpostavkom da osjećate da se odmarate više od očekivanog, shvatite da je to još jedan od utjecaja mladog Mjeseca.

Isto tako, osjećat ćete nevjerojatnu inspiraciju i željeti ostvariti svoje ciljeve, a ovo je razdoblje dodatno savršeno za brigu o sebi i širenje dobre energije oko sebe.

Nakon ovog mladog Mjeseca počinjemo ulaziti u sezonu pomračenja, koja počinje tijekom sljedećeg mladog mjeseca, od 25. listopada. Tada vas čeka velika promjena, promjene koje će vam uzburkati život – stoga iskoristite energiju mladog Mjeseca da preuzmete nove stvari koje vam mogu pomoći u vašim sljedećim životnim pothvatima.

Tri horoskopska znaka će najviše osjetiti utjecaj ovog razdoblja

Mlad Mjesec će najteže pasti Ovnu, koji za sada ne može nedavno trčati, ali bi trebao prestati neko vrijeme, a njihov ljubavni život će također biti pomno ispitan. Ove progresije će također osjetiti Vage, koje će pratiti nasilno razdoblje, posebno što se tiče toga kako vide sebe. Jarci će dobiti puno revolucionarnih misli i poslovnih izazova, dok bi se trebali fokusirati na relacijske veze.

admina