INFUZIJA ŽIVOTA!!! POGLEDAJTE RECEPT

INFUZIJA ŽIVOTA!!! POGLEDAJTE RECEPT

 

Uglavnom se koristi za dovođenje tijela u sklad jer povećava neosjetljivost, štiti od bolesti i čisti skupinu otrova

Ovaj izvanredni čaj je rusko rješenje za neke bolesti. Općenito se koristi za dovođenje tijela u mir jer povećava neosjetljivost, štiti od infekcija i pročišćava skupljanje otrova.

Zob se oduvijek koristila u konvencionalnoj medicini. Zobeni eliksiri koriste se kao energizatori kod poremećaja spavanja, mentalne iscrpljenosti i stvarnog umora. Tuširanje zobi pomaže kod ukočenosti, gihta, išijasa i nekih kožnih infekcija. Zobena slama se koristi kao antidijabetik, diuretik i germicid.

Zobeni temeljac – ljudsko rješenje za neke bolesti

Doista, čak je i Hipokrat poticao uvarak od zobi ili otopinu zobi za umor i slabost tijela. Čaj od zobi daje se djeci koja su preboljela sezonsku gripu ili ne vole otpornost. Čaj ili temeljac od zobi važan je samo za jačanje osjetilnog sustava, srca, pluća, dodatno razvija krvotok i probavu.

Nadalje: liječi čir na želucu, tekući gastritis, a posebno je vrijedan kod stalnog hepatitisa i pankreatitisa. Čaj ili uvarak od zobi ima diuretski učinak, pa je sposoban za liječenje iritacije bubrega i mjehura, kao i urinarne inkontinencije kod djece.

U mnogim je slučajevima iznimno moćan u liječenju prehlade i gripe. Čaj se proizvodi od cijelih zrna zobi, idealno bez ljuske. U slučaju da liječite uporni hak ili pak slučajno liječite upalu pluća čajem od zobi, svakako ovaj čaj poboljšajte žličicom domaćeg meda.

Čaj od zobi – Klasični recept:

Promiješajte 1-2 šalice zobi u 1 litri kipuće vode, ostavite 20 minuta, zatim popijte dio šalice otprilike 3 puta dnevno. Tako ćete očistiti jetru, ubrzati probavu i okrijepiti organizam.

Čaj od zobi protiv poremećaja spavanja:

dio kilograma zobi potopite 1 litrom hladne vode i kuhajte oko 30 minuta. Procijediti i piti 200 ml dnevno, poboljšano sa 1 žličicom meda. Kuhana zrna zobi mogu se jesti kao kuhana pšenica. U porciji miješanog povrća ili kao dodatak večeri ili kao pecivo s medom i orašastim plodovima.

Čaj od zobi protiv upale pluća kod mladih:

1 šalica premještane zobi dobro se opere i prelije litrom mlijeka. Kuha se na niskom intenzitetu oko 60 minuta. Daje se djeci da piju kao čaj ili da jedu kao juhu nekoliko puta dnevno. Po želji možete dodati med ili namaz ili oboje.

admina