POGLEDAJTE KAKVU JE PONUDU DOBIO MARKO OSMAKČIĆ

POGLEDAJTE KAKVU JE PONUDU DOBIO MARKO OSMAKČIĆ

Marko Osmakčić progovorio je o svom obožavanju s Viktorijom Mitrović, o obitelji koja se zapravo kosi s njihovom vezom, kao i o roditeljstvu za koje kaže da je spreman.

– Moj odnos s Victorijom i dalje je izuzetno buran. Odnedavno smo sumnjali da je trudna, no nakon ultrazvuka i ginekološke procjene pokazalo se da je test bio netočan – ispričao je Marko pa otkrio želi li možda postati tata.

– Zaista, žestoko sam odgovorio u Zadruzi kada sam saznao da je Viki trudna i verovao sam da treba da joj se izvadi plod. Trenutačno, kad je bilo vjerojatno da je u alternativnom stanju, bio sam puno mirniji. Mislim da bih bio spreman za mladića. Zaista sam mlada, puna želja, i ne znam da li bi me dijete ušutkalo. Ono u što mogu biti siguran je da bi me zadovoljila. Klinac ugasi egzistenciju svakog pojedinca, nema većeg bogatstva od klinca – rekao je Marko koji je otkrio što ga sprječava da ozvaniči vezu s Mitrovićem.

– Viktorija i ja se volimo, to je neupitno. Nismo autoritativno zajedno, ali ne možemo biti izolirani. Naš odnos se uvelike popravio nakon nescenarisane TV drame, upoznali smo se, no nekoliko bi stvari zapravo trebalo riješiti. Vrlo smo prisiljeni procjenom klime i obitelji. Pokušavam se prilagoditi, ali osjećam da bih na kraju prvo trebala biti odlična za sebe. Tko me voli, voljet će me bez obzira s kim sam u vezi – skrenuo je pozornost Osmakčić, a zatim otkrio kako njegovi prijatelji i obitelj reagiraju na njegov izvor.

– Obitelj me stalno sugerira, očito mi je da se ne slažu s našim odnosom, no na kraju su me dodatno napustili. Znaju da meni nema pomoći i misle: “Dijete, budi s kim treba, radi kako misliš da treba”. Istina, vidjet ćemo što će biti s mojim odnosom s Victorijom, teško mi je pobjeći od te olupine. Pretpostavljam da bi nas pojedinci više podržavali da smo se stišali i da nema poremećaja u našem odnosu – dodao je.

Marko je otkrio da je dobio prijedlog za sudjelovanje u Zadruzi 6, ali da ni na koji način ne želi biti bitan za taj zadatak.

– Dobio sam prijedlog za Zadrugu 6, ali nismo se mogli dogovoriti. Možda bih ušao u TV dramu bez scenarija, ali bilo bi važno ispuniti specifične okolnosti kako bi dva igrača bila ispunjena. Do ovog trenutka nemam nultu želju biti bitan za neku TV dramu bez scenarija – rekao nam je Marko.

admina