POGLEDAJTE ZBOG CEGA JE DALILA MOLILA DEJANA

POGLEDAJTE ZBOG CEGA JE DALILA MOLILA DEJANA

Dalila Dragojević navodno je smrskanog Dejana Dragojevića zamolila da se pojavi na proslavi njenog rođendana, a on je rekao da ne zna s kim razgovara.

Naime, tuzlanska keternica pohvalila je proslavu svog 29. rođendana, a nakon tri sata iza ponoći bila je potpuno poludjela od alkohola i jada, pa je pozvala još uvijek zakonitog supruga, koji je iznenada prekinuo snimanje emisije “Narod pita”. Plakala je u telefon i molila ga da je ispriča i dođe u dvorac u Moštanici, koji je dobila kao nagradu za hvaljenje njenog rođendana.

– Dalila je koordinirala festival proslave svog 29. rođendana u dvorcu u Maloj Moštanici, a sve je dobila za naknadu. Sve je planirala dosta dugo, osjećajući da će festival biti prigoda i da će se pridružiti ogroman broj njezinih pratitelja. Pozivnice je poslala četrnaest dana prije festivala kako bi se svi uskladili. Prije je pronašla haljinu i platila je kamionom gotovine. Ponuda hrane bila je dodatno luksuzna. Nije dala dodatni novac za sve što je posluženo, kao ni za DJ-a i glazbu.

Unatoč tome, kad je napravila svaki od proračuna, nešto je nedostajalo.

– Trenutno imam sve, osim što sam na ovaj ili onaj način nepopunjen. Prokleti Dejane, ipak osjećam neku sentimentalnost. Proslava prvog rođendana bez njega. Dopustite da potone. Radije ne bih razmišljao o njemu. Imam keš, imam kuću, imam popularnost – ponovila je, no očito je bila problematična – započinje izvor koji je blizak divi i upućen je u gotovo sva događanja.

– Najveća oštrica u njenom srcu bila je Ljuba Pantović, koja se nije pojavila na rođendanskoj proslavi, a Dalila ju je isto tako iskreno radovala i očekivala. U trenutku kada joj je rekla da putuje u Istanbul, ona je briznula u plač. Plakala je, nije se stišala. To je bio pokazatelj da se Ljuba nakon svega doista predala i da radije nije imala nikakav kontakt s njom, međutim to je učinila jednom Fincu. Probudila se, poslala Ljubi jednostavno lajk na poruku da joj ne dolazi na rođendan. Nakon Ljube propalo je više pojedinaca. Otprilike njih pet izgubilo je svoj izgled zbog više faktora. Kako je rođendanska noć odmicala, Delilah je bila sve jadnija. Pila je kao luda, nije prestajala. Marijana ju je pokušala smiriti, no nije išlo. Prisjetila se Care, prisjetila se Dejana. Obojica su blaženi bez nje, obojica je se nisu sjetili. Navodni Gringo je izmišljena osoba samo da im se suprotstavi, no to joj, sve u svemu, nije uspjelo. U jednom se trenutku razdvojila – nastavlja osoba koja je bila na zabavi na proslavi divinog 29. rođendana koji je proslavila u Maloj Moštanici.

– Dalila je shvatila da je puštena. Vladar je udario nogom, kao i većina njegovih drugova. Porazili su je osjećaji i piće te je počela plakati. U jednom trenutku izašla je pred kuriju i drhtavo pozvala Dejana s tajnog broja. U trenutku kada je došao do nje, rekla mu je: “Evo tvoje ljubavi najvrijednije pažnje. Tvoje druge. Dođi i čestitaj rođendan kao nekada. Ne mogu bez tebe. Nedostaješ mi. Shvaćam da si blizu , vidio sam te u emisiji. Nitko neće shvatiti da si bio tamo. Ovdje imam gorile.”

– U trenutku kada joj je Dejan rekao da nema pojma ni o kakvoj Dalili i da nikada nije imao suprugu, ona je počela da viče i preduzima korake da izvrši samoubistvo slučajno što on nije došao da je vidi. . Spustio je slušalicu i vjerojatno je ometao jer ga nakon ovog pothvata nije mogla kontaktirati. Zatim je u tom trenutku, izbezumljena, nastavila piti. Bila je toliko umotana da se više ničega nije sjećala. Malo kasnije zamislila je da ga nije nazvala. Izbrisala je njegov broj iz popisa poziva i kataloga. Otišla je s pregršt darova, ali neispunjenog i slomljenog srca – zatvara izvor.

admina