MILJANA KULIĆ NAPRAVILA SCENU U BOLNICI, HOĆE U ZADRUGU 6 UNATOČ SVEMU

MILJANA KULIĆ NAPRAVILA SCENU U BOLNICI, HOĆE U ZADRUGU 6 UNATOČ SVEMU

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić navodno je ponovo napravila scenu u Kliničkom centru, jer je čula da svi njeni bivši ulaze u 6. Zadrugu, pa i ona mora biti neizostavna u zadatku po svaku cijenu.

Unatoč činjenici da je njezin život do nedavno bio istinski ugrožen i da je stručnjaci radije ne bi pustili dok sve njezine granice ne budu unutar tipičnih graničnih točaka, kada se “potpuno razbudi”, Miljana se treba boriti s TV drama bez scenarija.

U trenutku kada se situacija zaoštrava i osoblje klinike ne može s njom, kako piše “Republika”, zovu njenu mamu Mariju da dođe i očajnički je urazume.

– Posjete nisu dopuštene na odjelima, nego su to kritične okolnosti jer je pacijentica ludovala u ambulanti, a kako je specijalisti nisu mogli kontrolirati, pozvali su članove njezine obitelji da je umire. zajedno. S obzirom na to da joj se bolest još nije smirila nakon zapetljanja zbog medicinskog zahvata na želucu, trebala bi biti pod nadzorom specijalista, koji trenutno strahuju da će krišom pokušati pobjeći s klinike – kaže izvor Republike i dodaje. :

– Miljana se sada oseća odlično, iako joj stanje još nije sasvim stabilno, pa želi da se već sada vrati kući. Uporno zahtijeva da je puste, ali zbog problema koji se nastavljaju pojavljivati, stručnjaci moraju paziti na nju. Neprestano gleda vijesti, čita da svaki njezin bivši mora biti u nekoj nenapisanoj TV drami, shvaća da se sada snimaju profili i stalno traži da se vrati kući. Marija i Bebica su doletjele kada je počela da luduje i javile specijalistima da mora da izađe uoči “Zadruge 6”. Miljana je vikala na specijaliste: “Pametnije je da me puste da mirno izađem, nego da pravimo zabunu ovde.” Pobjeći ću bez obzira hoću li skočiti kroz prozor!” To je najviše uplašilo stručnjake pa su brzo pozvali njezinu mamu – kaže žarište za spomenuti Gateway.

Kako se navodi, kada je dobila poziv iz ambulante, Marija je briznula u plač, a kada je stigla u Klinički centar, navodno su satima pokušavali da umire Miljanu i objasne joj da još nije vrijeme za kako bi dobila potvrdu autentičnosti izdanja.

– Marija i Bebica kontinuirano su pod pritiskom. Svaki poziv specijalista za njih je strepnja jer nikad ne razumiju sve što će im specijalisti reći. Miljana treba da bude u nescenarizovanoj TV drami, kada joj padne temperatura i kada bude bolje, mora da napusti ambulantu. Trebao bi se oporavljati još mjesec dana, tako da televizija bez scenarija ni na koji način nije izbor. Marija i Bebica su je jako dugo stišavale, ali vide da nije nimalo tiha jer se vani sve događa bez njezina obaziranja. Svi strepe od mogućnosti da u večernjim satima ne pokuša pobjeći, nikada ne razmišlja o rezultatima – zaključuje sagovornik “Republike”.

admina