DANAS POCINJE RETROGRADNI MERKUR,OVA 3 ZNAKA ĆE POSEBNO DA POGODI

DANAS POCINJE RETROGRADNI MERKUR,OVA  3 ZNAKA ĆE POSEBNO DA POGODI

Kada nam sve ide loše ili nam ništa ne ide na ruku, najjednostavnije je kriviti retrogradni Merkur.

U proricanju je poznat po povratnom pozivu i zbunjujućim prilikama, no ne postoji planet koji ima žalosniji status od njega. Kao vođa svega, ovaj planet pokreće brojne značajne dijelove naših uobičajenih rutina, pa kada krene retrogradno tri ili četiri puta svake godine, može donijeti brojne prepreke.

Sljedeće retrogradno razdoblje Merkura počinje 9. rujna i trajat će do 2. listopada, a to će nas natjerati da preispitamo svoj put i planove. Unatoč tome što će svi donekle osjetiti njegov utjecaj, ima nekoliko znakova da će se u ovom razdoblju suočiti s ozbiljnijim preprekama, prenosi Mondo.

Retrogradni Merkur počinje u društvenoj i organizacijskoj indikaciji Vage, a nakon četrnaest dana prelazi u korisnu Djevicu, pa možete očekivati ​​probleme u odnosima koji mogu uzrokovati dugotrajnu štetu, kao i faktore odvraćanja koji će poremetiti vaš svakodnevni dnevni raspored. Kao i obično, razdoblja retrogradnog Merkura mogu pomutiti naše razmišljanje i povećati mogućnosti pogrešaka i sukoba. U skladu s tim, budite posebno oprezni dok razgovarate s pojedincima.

Od ključne je važnosti zahtijevati svoje ulaganje i temeljito razmotriti sve izbore prije donošenja zadnjeg, osobito jer će retrogradni Merkur ići protiv Jupitera, planeta razvoja i proširenja. Prije nego što na bilo što odgovorite, potpuno udahnite i iskoristite ovu bujicu mentalne energije da provjerite gdje se nalazite, umjesto da žurite naprijed.

Ovi znakovi će u rujnu osjetiti najveći utjecaj retrogradnog Merkura:

Ovan

Ova retrogradna faza proći će kroz vaše mjesto asocijacija, a to znači da ćete se suočiti s preprekama u vezi ili problemima korespondencije s najbližim rođacima. Stari sukobi sa suučesnicima mogu se iz vedra neba ponovno pojaviti i zahtijevati daljnji razgovor. Isto tako, prijašnji dragi mogu se vratiti u vaš život, što može biti dodatna prilika za očito okarakteriziranje veze.

Budite posebno oprezni dok jednostavno odlučujete ili puhate oko 18. rujna, jer je to vrhunac Merkurovog otpora prema planetu Jupiteru u vašem znaku. Unatoč činjenici da Jupiter često daje pozitivno razmišljanje i radost, ova napeta perspektiva može pojačati utjecaj retrogradnog kretanja i uzrokovati da pogreške izgledaju ozbiljnije nego što uistinu jesu.

Djevica

U trenutku kada krene retrogradnost, bit ćemo u sezoni Djevice, pa ćete osjetiti snagu ove perspektive. Ovo će biti posebno naglašeno dok se vaš planet odluke Merkur vraća u vaš znak 23. rujna. Glavni dio retrogradnog Merkura utjecat će na monetarni dio, što može potaknuti nedostatak gotovine ili pothvate koji su nerealni. Oprezno birajte na što ćete potrošiti svoj novac.

Vaga

Puno retrogradnog Merkura dogodit će se u vašem znaku, Vagi, pa planirajte da sva njegova uvjeravanja budu krajnje privatna za vas. Upravljajte sami, ovo je najbolja prilika da preispitate način na koji se predstavljate i razgovarate s pojedincima.

Vaš psihički um ima mnogo toga za prenijeti vam u ovom trenutku, što je vjerojatan razlog da biste se mogli osjećati zaprepašteno, zbunjeno, osjećati čudna razmišljanja.

Bilo kako bilo, kada retrogradno razdoblje prođe, poželjet ćete lakše shvatiti što vam je uistinu potrebno i kamo zapravo želite ići.

admina