PONOVO PORODICNI RAT SESTARA INDI I EDITE ARADINOVIC

PONOVO PORODICNI RAT SESTARA INDI I EDITE ARADINOVIC

Edita i njezina sestra Indira Aradinović Indi ponovno su se navodno posvađale! Istini za volju, Edita je ometala Indi u neformalnim organizacijama i na mobitelu i više se ne čuje!

Samo nekoliko dana nakon što je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, gdje je izjavila da ona i sestra uživaju u pozitivnom raspoloženju, te da uvijek ne može reći nešto drugo, Edita je samu sebe demantirala, Skandal sklada.

 

– Volio bih više od svega na svijetu pretpostaviti da smo oboje nedjeljivi i bliski, međutim to je u biti nerealno jer smo potpuno jedinstveni, imamo potpuno različite poglede na svijet i takav je život, kvragu, sve može’ ne bi bilo super – rekla je. Edita je u emisiji, a nakon toga nekoliko dana, kako piše Skandal, ometala sestru.

U svakom slučaju, konkretno opravdanje za novu svađu nije poznato, no šuška se da je u pitanju mana Indi, koja se dvosmisleno osvrnula na Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebala potvrditi da je u alternativnom stanju.

Napomenula je da se Indi igra s medijima, te da je sve to njena igra, zbog čega ju je još jednom opstruirala.

Obavijestimo vas da se Indi samo nekoliko godina prije otvoreno odrekla svoje mlađe sestre, a nakon toga je progovorila o tome:

“Zamolio bih svoju lažnu sestru Editu da ne objavljuje moj video na storyju. Shvaćam njenu potrebu da pohvali moj rad, no njezino mi stajalište sada ne znači puno. Ona shvaća razlog zašto ovo sastavljam. S obzirom na to da sam od nje opstruirana oko slične organizacije koja počinje oko 2017. bez pojašnjenja, pomoć smatram suvišnom i obmanjujućom – skladala je Indi i dodala da se Edita promijenila zbog suradnje u show programu, kada se, kako kaže, nije moglo kontaktirati s njom. Krajnje je jadno što netko učinkovito slijedi poslovne standarde. Kakav si u povjerljivom svijetu, budi sličan i u poslovnom. Kontinuirano jednaka i prava, tvoja Indi – složila se u tom trenutku pjevačica na Instagramu.

admina