POGLEDAJTE NA KOJOJ JE DIJETI CECA RAZNATOVIC

POGLEDAJTE NA KOJOJ JE DIJETI CECA RAZNATOVIC

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović već je dugo na sceni i od kada se pojavila počinje niz presedana u svakom smislu. Njezina urezana figura naziv je njezinog brenda, a unatoč činjenici da je dva puta začela dijete, nikada nije imala višak kilograma.

Pa opet, ne krije da voli jesti različite jačine, pa je tako u jednom razdoblju “nabacila” dodatnih pet kilograma.

– Nikada mi se nije sviđala moja težina, s obzirom na to da su moje nasljedne kvalitete zapanjujuće. U svakom slučaju, prije nekog vremena počela sam se debljati. Suočila sam se sa sobom i dala si do znanja da moram, bez obzira na sve drugo, živjeti bolje. Posjetila sam izvanrednog nutricionistu kojeg poznajem dosta dugo preko zajedničkih pratilaca – kaže Ceca za “Svjedok hit”.

Mislila je na to da uredno jede, i bez obzira na sve to, svaki put se suzdržavala. Ipak, kako nije bila zadovoljna izgledom u ogledalu, morala je uvesti određena poboljšanja.

– Pošto volim meso i salatu, moja rutina ishrane zavisi od toga – skreće pažnju Ceca.

Štoviše, ističe da joj je bilo teško priviknuti se na nešto sasvim drugo.

– Glavni tjedan mi je bio najteži, jer je to vitalno vrijeme kada jedem. Bilo mi je teško uskladiti idealnu priliku za večere s poslovnim obvezama. Između svakog sloja treba proći 3 do 4 sata. Ipak, trenutno mi je to puno jednostavnije, pojašnjava Ceca i dodaje da između svake večere treba proći 3 do 4 sata – smislena je pjevačica.

Obožava slastice, a kada osjeti potrebu za njima, obično pokuša pojesti neku zdravu poslasticu.

– U trenutku kad poželim nešto slatko, pojedem to, ali po receptu nutricionista. Iskreno, postoji recept za puding od krute nutele i prirodnih proizvoda. Biti umjeren u svemu također je važno. Također, glavna odluka je da, pod pretpostavkom da jedan dan prekinete s rutinom prehrane, drugi dan se vratite na stari sustav, a ne da vas vodi razlog “ja ću od ponedjeljka” – završila je.

U svakom slučaju, Ceca se nije samo susrela s promjenama koje prate ishranu, već je počela i dosljednu pripremu. Trenutno izgleda kao da se bliži početku svoje profesije.

– Budući da sam mogao bez vježbanja, smislio sam kako ostati u formi, a da duh ne ostavljam u rekreacijskom centru. Otkrio sam čari pripreme EMS-a – nosiš odijelo kroz koje prolazi snaga. Te faze pripreme traju 30 minuta, ide – završava ova diva ljudi.

IZBORNIK CECE RAŽNATOVIĆ:

Doručak: zob s namirnicama uzgojenim iz samljevenih sjemenki
Ručak: orada i zelena plata miješanog povrća
Večera: potaž od bundeve

Iz kojeg razloga je prethodno dobila 10 kilograma?

Svoju je figuru nosila besprijekorno, a kilaža joj se nije svidjela tijekom 2015. i 2016. godine kada je iz vedra neba dobila 10-ak kilograma.

– Tijelo mi je davalo do znanja da nešto nije u redu sa mnom, činilo mi se da sam se ugojila tonu kilograma, a razlog je bila ženska hormonska iskrivljenost – smislila je Ceca na jednom događaju.

Kad je vidjela nuspojave, odmah sam došla do specijaliste.

– Sve sam to uspio i nisam više rastao. To širenje bilo je ono što me najviše zabrinjavalo. Dok sam se bavio tim medicinskim problemom, tijelo mi se naglo vratilo i svi su mi rekli da sam presječen po sredini – smislio je pjevač.

admina