PECA “ŠUTNUO” MAJU MARINKOVIĆ NAKON DVA MJESECA VEZE:

PECA “ŠUTNUO” MAJU MARINKOVIĆ NAKON DVA MJESECA VEZE:

Predrag Raspopović je navodno otišao s Pece zbog Maje Marinković, piše Kurir.

Njihova nasilna veza, nakon raznih uspona i padova, završila je nakon dva mjeseca.

Prema podacima navedenog gatewaya, bivši suučesnik Aleksandre Subotić, s kojim ona ima dijete, odlučio je prekinuti prijateljstvo s njom kao s nedavnim najdražim suputnikom jer nije mogao podnijeti neočekivane emotivne epizode njezine partnerice. , erupcije bijesa i želje. Njih dvoje su ranije imali hitnu situaciju u vezi zbog Marinkovićkinog ponašanja, a trenutno je to sigurno završeno. To za Kurir potvrđuje Pecina draga saputnica kojoj je on vjerovao.

– To je sve, prošla je Maja Pecu. Predviđeno. Kako je prošla Aleksandra, tako je prošao i njen pratitelj. Ti si moj suputnik, ali muškarac voli dame i neće podnijeti njihovu nesposobnost, užasne okolnosti, eksplozije bijesa, ludila. Peca je nemoćan prema nježnijem polu i osobama koje su dopadljive i poznate, ali kad ga izlude, tu je kraj – kaže izvor.

Po njemu, do razlaza je došlo zbog detanta, a Marinković ga je teško podnosio.

– Po svemu jednakom i pod pretpostavkom da sam ga dobro shvatio, ona je ostala dolje, a on se vratio u Srbiju. Nije joj bilo svejedno, jer je bila uvjerena da će ga proći nakon kratkog vremena nakon žestoke svađe. Ovaj put nije tako. Shvaćam da joj je svejedno jer je uživala s njim kao bubreg u loju, ali da je znala glumiti, sve bi bilo jedinstveno.

admina