BOJA KOJA ĆE BITI APSOLUTNI HIT ZA JESEN 2022. GODINE

BOJA KOJA ĆE BITI APSOLUTNI HIT ZA JESEN 2022. GODINE

Plava područja snage za emanate, posebno pod pretpostavkom da ih volite nositi ili imati u svom domu.

Ove jeseni stručnjaci za dizajn stavili su tonu naglaska na nijanse plave i pretočili je u jedan od najpoznatijih i najneupadljivijih uzoraka tog vremena te pokazali da je plava jedna od onih varijanti s kojom nikad ne možete ispasti loše.

Pod pretpostavkom da često nosite ormar u plavoj boji, trebali biste shvatiti da on ima izuzetno snažnu energiju. Prihvaćeno je da odluka plavog tona može uvući karmu u raznim svakodnevnim pitanjima, prvenstveno u poslu i ljubavi.

Sorta zvana cerulean

Jedinstvena nijansa plave postala je zapažena uvođenjem novog asortimana dizajnerske kuće Balenciaga, a potom je postala značajna kada se Kim Kardashian pojavila u haljini spomenutog brenda na Vanity Fair Oscar partyju.

291881-kim-kardasijan-ff

Ovaj ton je u suštini jednako aktualan kao i druge stilske nijanse, a može podići raspoloženje i posljedično počiva na obrascu dopaminskog načina odijevanja.

Iako serulean nijansa još nije u potpunosti preuzela kontrolu nad dizajnerskom scenom, brojni pioniri joj se do nedavno nisu protivili, a na policama high road brendova bez muke ćete pronaći mnoge komade u ovoj snažnoj nijansi plave.

admina